Pesto
תפריט
ה', 29 יונ 2017, 03:35
110384 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרציפן מבושל

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6681   

מרציפן מבושל
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» ממתקים
 
מרכיבים

500 גר' סוכר
175 מ"ל מים
350 גר' שקדים טחונים
2 חלבונים
1 כפית מי זאהר (פריחת הדרים) לבחירה

דרך הכנה
  1. מבשלים את הסוכר והמים ל-115° (גולה רכה)* ומסירים מהאש. 
  2. מערבבים בעדינות עם כף עץ עד שהתערובת מעכירה מעט.
  3. מוסיפים את אבקת השקדים ומערבבים, מוסיפים את החלבונים ומערבבים.
  4. מחזירים לחימום על להבה נמוכה לכ-2 דקות בבחישה מתמדת, כשהתערובת מסמיכה מסירים מהאש, מוסיפים את מי הזאהר ומערבבים.
  5. מאבקים משטח עבודה באבקת סוכר.
  6. כשהתערובת התקררה מעט מעבירים למשטח, זורים מעט אבקת סוכר מעל ולשים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה, אם התערובת דביקה מוסיפים מעט אבקת סוכר, מעט בלבד.
  7. מחלקים למנות ועוטפים בניילון צמיד, מאחסנים במקרר.

למתכון מרציפן לא מבושל

הערות
* בדיקה במד-חום סוכר או בדיקה ידנית במים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
3
תודה!!!
1
למה צריך חלבונים למרצפן מבושל? אמי נהגה לעשות כמיות של מרצפן ללא חלבונים. והיא שמרה בארון בתוך צנצנת ללא קירור.

מרציפן מבושל

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 500 גר' סוכר175 מ"ל מים350 גר' שקדים טחונים2 חלבונים1 כפית מי זאהר (פריחת הדרים) לבחירה...... Directions:
מבשלים את הסוכר והמים ל-115° (גולה רכה)* ומסירים מהאש.  מערבבים בעדינות עם כף עץ עד שהתערובת מעכירה מעט. מוסיפים את אבקת השקדים ומערבבים,...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר