Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 17:49
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בצק לפיצה

מבצק רך במיוחד    

מאת: SARIT ::: צפיות: 11535   

בצק לפיצה
2 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

30 גר' שמרים
כ-1 קילו קמח
4 תפו"א חמים, מבושלים ומעוכים
1/2 מרגרינה
1 כוס שמן
1/2 כפית מלח

דרך הכנה
  1. ללוש את כל החומרים מלבד המלח,  בתחילה שמים רק כ-850 גר' קמח וללוש, להוסיף את שאר הקמח לפי הצורך כדי שלא ייצא יבש מדי.
  2. לקראת סוף הלישה להוסיף את המלח, הבצק אמור להיות רך, אך לא נדבק.
  3. לתת לבצק לתפוח כחצי שעה במקום חמים.
    לרדד את הבצק על נייר אפיה , למרוח רוטב פיצה ולהוסיף תוספות לפי הטעם.
  4. לאפות בחום בינוני.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
בס"ד
כמה זה בכפות בקשה 30 גרם שמרים?
האם ניתן לוותר על תפוחי האדמה?
האם זה ייצא כמו פיצה...»»
4
כרמית פריד (מקצוענ/ית)
האם ניתן להקפיא את הבצק ואם כן, איך מפשירים?
3
ציון 10
אוקיי נהדר, אני אנסה תודה רבה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מה פירוש נדרשים? זה סוג של בצק שמרים מעודן עם מחית תפ"א שמעדנת את המרקם.
1
האם באמת נידרשים תפוחי האדמה?האם אפשר לדעת
מהי התועלת בכך?
תודה
בצק לפיצה By , 2006-11-19T16:51:34+02:00 בצק לפיצה מבצק רך במיוחד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 2 Tags: none Ingredients: - 30 גר' שמרים כ-1 קילו קמח4 תפו"א חמים, מבושלים ומעוכים 1/2 מרגרינה 1 כוס שמן 1/2 כפית מלח... Instructions: ללוש את כל החומרים מלבד המלח,  בתחילה שמים רק כ-850 גר' קמח וללוש, להוסיף את שאר הקמח לפי הצורך כדי שלא ייצא יבש מדי. לקראת סוף הלישה להוסיף את המלח, הבצק אמור להיות ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר