Pesto
תפריט
ו', 14 דצמ 2018, 20:13
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חלות

חלות ולחמניות    

מאת: SARIT ::: צפיות: 12699   

חלות
3 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» לחם ולחמניות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

1 קילו קמח
3 כוסות מים פושרים
1.5 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1כף מלח

דרך הכנה
  1. לשים את כל החומרים יחד במקסר או ביד לבסוף מוסיפים את המלח. 
  2. משאירים להתפחה במקום חמים. 
  3. לאחר התפחת הבצק בפעם הראשונה, יש ללוש את הבצק שנית ולחלק ל-3 חלקים וכל חלק לחלק ל-3 או 4 חלקים תלוי בסוג הקליעה שמעוניינים לקלוע.
  4. מניחים נייר אפיה בתבנית אינגליש קייק ושמים את החלה הקלועה, מורחים חלמון על החלות ומעט שומשום ומניחים בצד לתפיחה נוספת.
  5. אופים בתנור בינוני כ-40 דקות.
הערות

אותו מתכון יכול לשמש גם כלחמניות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
10
לא הבנתי כמה זמן צריך להשאיר את החלות בתפיחה. אני הייתי צריך לבדוק כל כמה זמן וזה חבל כי זה הורס את...»»
8
יש לי שאלה מקצועית לגבי התפחה בתא התפחה מקצועי. יש כפתור חום ויש לחות .האם יש יחס מסוים שצריך להיות בין הלחות לחום?
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
קמח רגיל טוב לצורך הענין.
6
איזה סוג קמח רגיל? שטיבל 2?
5
אני בכל אופן אנסה היום את הבחושה עם חלווה מפוררת ואעדכן
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להוסיף מעט חלווה מפוררת גס לתערובת כל עוגה בחושה, צריך לקחת בחשבון שחלקה יימס בחום ובכל מקרה לא יהיה טעם מודגש של חלווה.
2
יש לי עוגת פילסברי וניל יש אפשרות להוסיף קוביות של חלבה או שערות חלבה מה דעתך ותודה רבה שוב.
1
אני צריכה מתכון לעוגת חלבה פשוטה בחושה ומהירה תודה מראש
חלות By , 2006-11-19T16:45:07+02:00 חלות חלות ולחמניות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 3 Tags: none Ingredients: - 1 קילו קמח3 כוסות מים פושרים1.5 כפות שמרים יבשים1/2 כוס סוכר1/2 כוס שמן1כף מלח... Instructions: לשים את כל החומרים יחד במקסר או ביד לבסוף מוסיפים את המלח.  משאירים להתפחה במקום חמים.  לאחר התפחת הבצק בפעם הראשונה, יש ללוש את הבצק שנית ול...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר