Pesto
תפריט
ה', 30 מרץ 2017, 02:01
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פילאף גזר

באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6286   

פילאף גזר
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

2 כוסות אורז ארוך
2  כוסות גזר מגורר
75 גרם חמאה (או מרגרינה בטעם חמאה)
1 בצל קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1/2 3 כוסות מרק עוף צח חם מאוד
1 כפית סוכר
מלח
פלפל שחור

דרך הכנה
  1. מחממים את החמאה במחבת גדולה וכבדה עם דפנות גבוהות.
  2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמזהיב, מוסיפים את הפלפל האדום והגזר ומטגנים תוך ערבוב מדי פעם חמש דקות נוספות.
  3. מוסיפים את האורז ומטגנים 2–3 דקות נוספות, יוצקים את המרק, מוספים סוכר, מלח ופלפל ומנמיכים את האש.
  4. מכסים ומבשלים 30 דקות על אש קטנה. מסירים מהאש ומשאירים עם מכסה סגור 10 דקות נוספות.
  5. מסירים את המכסה והופכים על צלחת הגשה. אם רוצים, אפשר לבשל את הפילאף בסיר פלא ולקבל כתר של אורז.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
1
ציון 10
האורז המנצח שלי!
פורסם פעם בחוברת של מועצת הירקות.
מומלץ.

פילאף גזר

By Published: באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה" מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 2 כוסות אורז ארוך2  כוסות גזר מגורר75 גרם חמאה (או מרגרינה בטעם חמאה)1 בצל קצוץ1 פלפל אדום חתוך לקוביות1/2 3 כוסות מרק עוף צח חם מאוד1 כפ...... Directions:
מחממים את החמאה במחבת גדולה וכבדה עם דפנות גבוהות. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמזהיב, מוסיפים את הפלפל האדום והגזר ומטגנים תוך...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר