Pesto
תפריט
ב', 15 אוק 2018, 19:11
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חזה עוף ברוטב גזר וטרגון פיקנטי

באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7169   

חזה עוף ברוטב גזר וטרגון פיקנטי
5 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
5 נתחי שניצל עוף
מרגרינה לטיגון בטעם חמאה
מלח
פלפל שחור
לרוטב:
4  גזרים מבושלים במי מלח
50 גרם מרגרינה בטעם חמאה
1/4 כוס אגוזי מלך טחונים גס
1/2 כוס טרגון קצוץ
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור 
1/2 כפית פלפל צ'ילי גרוס
1/4 כוס שמנת צמחית
דרך הכנה
  1. מחממים את המרגרינה בטעם חמאה במחבת גדולה ומטגנים את נתחי השניצל מצד אחד לאחר שבוזקים מלח ופלפל שחור.
  2. הופכים לצד השני, בוזקים מלח ופלפל שחור ומטגנים. מעבירים לתבנית ושומרים בתנור בחום נמוך מאוד.
  3. להכנת הרוטב מועכים את הגזרים בקערית למחית חלקה.
  4. מחממים את המרגרינה במחבת ומטגנים את אגוזי המלך עד שהם משחימים, מוסיפים את הטרגון והשום ומטגנים 2–3 דקות נוספות.
  5. מוסיפים את מחית הגזר ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות נוספות.
  6. מוסיפים את התבלינים ואת השמנת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ- 3 דקות.
  7. מסדרים את נתחי העוף בצלחת הגשה, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.
חזה עוף ברוטב גזר וטרגון פיקנטי By , 2006-11-16T18:40:51+02:00 חזה עוף ברוטב גזר וטרגון פיקנטי באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 5 Tags: none Ingredients: - 5 נתחי שניצל עוףמרגרינה לטיגון בטעם חמאה מלח פלפל שחור לרוטב:4  גזרים מבושלים במי מלח50 גרם מרגרינה בטעם חמאה1/4 ... Instructions: מחממים את המרגרינה בטעם חמאה במחבת גדולה ומטגנים את נתחי השניצל מצד אחד לאחר שבוזקים מלח ופלפל שחור. הופכים לצד השני, בוז...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר