Pesto
תפריט
ו', 15 דצמ 2017, 18:02
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת וניל

עוגת וניל ממש קלה להכנה    

מאת: חולה על אפיה ::: צפיות: 22834   

עוגת וניל
24 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות
ציון גולשים: 9
[9 מדרגים]
 
מרכיבים
1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח תופח או 1/2 1 כוסות קמח ו-1/2 1 כפיות אבקת אפייה
1/2 1 כוסות סוכר (300 גרם)
1 שקית סוכר וניל
3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
3 ביצים
1/2כוס שמן
1 כוס חלב (אפשר חלב בטעם וניל)
2 כפיות תמצית וניל
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית.
  2. שמים בקערה את כל החומרים ומערבבים היטב לבלילה חלקה(רצוי לערבב קודם את החומרים היבשים ואז להוסיף את הנוזלים ולערבב).
  3. מעבירים לתבנית אינגליש 30 ס"מ משומנת ואופים כ-30-40 דקות או עד שהעוגה תפוחה ויציבה וקיסם המוחדר למרכזה יוצא יבש.
הערות

1)מומלץ מאוד לשים בתבנית למאפינס!!!!(אם שמים בתבנית למאפינס להשתמש 1 וחצי כוסות קמח ו1 וחצי אבקת אפיה) 

2)אפשר לשים אבקת סוכר או רוטב שוקולד שרוצים....אפשר להיכנס לאפיה קרמים וציפוים ויש מבחר רב של רטבי שוקולד!!

3) אפשר להוסיף שוקולד צ'יפס! אבל שהוא יהיה קצוץ קצוץ ! עם תשתמשו ברגילים אז הם ישקעו ..

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
40
mirich (מקצוענ/ית)
ציון 6
הכנתי את המאפין ושמתי אניסטנט פודינג עם פצפוצי שוקולד העוגה יצאה מצד אחד אוורית ומצד שני כאילו כשאוכלים ישנה תחושה שחסר משהו.
39
שלום רב,
הכנתי את העוגה והיא יצאה כהה משום מה ?!
וגם דיי יבשה ...יש סיבה לכך ? תודה מראש !
38
אם אני רוצה להכין רק 10 מנות מה אני צריכה לעשות
36
על פניו, נראה לי שהכמות הזו מספיקה ל-2 תבניות אינגליש קייק, לשים עד החצי והיא כבר תתפח עד למעלה.
35
ציון 7
הכנתי את העוגה עם חתיכות חלווה...הטעם שלה היה מאוד דומיננטי וכמעט הוניל לא הורגש. העוגה האמת דחוסה ומתוקה...»»
34
העוגה יצאה ממש דחוסה ,כמות הסוכר שמצוינת במתכון גדולה מאוד וזה גרם לעוגה להיות דביקה ומתוקה מאוד . לא לטעמי.
33
ציון 10
אפשר להוסיף שוקולד מריר מגורד גס
32
ראובן מ. (עורך)
עוגות בחושות ממלאים לחצי גובה או 2/3 מקסימום (תלוי בבלילה) כיוון שהן תופחות. לגבי שקיעת השוקולדים: כנראה...»»
30
האם אפשר להמיר את החלב במיץ תפוזים?
29
ציון 8
טעים אבל דביק קצת
28
אפשר גם להחליף את החלב בכוס יוגורט. לא עוזר אם רוצים עוגה פרווה, אבל טעים טעים טעים.
27
ציון 10
אפיתי את העוגה אכן יצאה מוצלחת. תודה ותמשיך כך.
26
ציון 10
העוגה אכן מעולה. מרקם נוח ואוורירי.
אפשר להוסיף גם שוקולד ציפס. אחלה. תודה
25
ציון 10
אפיתי את העוגה, הוספתי קצת (הרבה..) חלבה מגוררת, ובמקום חלב שמתי שמנת ריץ פרווה - העוגה יצאה מדהימה. תודה על המתכון
24
אבי מ. (מקצוענ/ית)
התכוונת במקום החלב, אפשר.
22
COOKIES (מנוסה)
אבי תודה. נמתין בסבלנות.
21
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בקטיגורית עוגיות, יופיע גם הציון עבממבר.
20
COOKIES (מנוסה)
הי אבי גם אני הכנתי מספר של מתכונים שונים ואופני הכנה שונים של העוגיות עבממבר ולא היגעתי למרקם הדביק...»»
19
כבר הכנת את המתכון?
18
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להחליף את החלב במים.
17
אבי אני לא יודע לענות על שאלה 13 אתה יכול לענות???

תודה
16
הי אבי בוקר טוב תודה רבה על התיחסות המקרון שקדים הדביק תודה רבה ויום טוב
15
האם אפשר להחליף את החלב במיץ?
תודה רבה רבה
13
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן, אלו עוגיות מקרון שקדים רכות (מעט דביקות), טעמתי ברח' שער הגיא בנתניה, אכין להן מתכון.
12
היית כבר?
11
אבי מ. (מקצוענ/ית)
תודה חמודה, אהיה בשבוע הבא בנתניה ואטעם.
10
אבי מ. (מקצוענ/ית)
המתכון למעלה, עוגת הוניל.
9
אני יכולה לשלוח לך עוגיות אלה כדי שתשחזר את המתכון מה דעתך?
8
אבי לא הבנתי למה הכוונה מעלה עם החלווה?
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
שמח שהצליח לך, האם הכנת את העוגה מעלה עם החלווה?

זכיתי לטעום עוגיות עבמבר לפני שנים, אכן טעימות,...»»
6
ציון 10
הי אבי סיגי צרפתי היום הכנתי את עוגת הוניל בחושה הוספתי קוביות של חלווה ואפיתי יצא מצוין יש לי עכשיו...»»
4
איזה גודל אתה משתמש ברגיל להכנת עוגות תודה
3
איזה גודל זה צריך כמו שאתה כותב???
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בבקשה לציין גודל תבנית, תודה.

עוגת וניל

By Published: עוגת וניל ממש קלה להכנה מאת חולה על אפיה 4.5 כוכבים מתוך 5 9 גולשים תזמון: Yield: 24 Ingredients: 1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח תופח או 1/2 1 כוסות קמח ו-1/2 1 כפיות אבקת אפייה 1/2 1 כוסות סוכר (300 גרם) 1 שקית סוכר וניל 3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל 3...... Directions:
מחממים את התנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית. שמים בקערה את כל החומרים ומערבבים היטב לבלילה חלקה(רצוי לערבב קודם את החומרים היבשים ואז להוסיף את הנוזלים ולערבב). ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר