Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 18:44
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט תרד, אבוקדו וגבינה מלוחה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5919   

סלט תרד, אבוקדו וגבינה מלוחה
4 מנות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים
3 כפות חומץ יין לבן
5 כפות שמן זית טוב
1/2 כפית מלח
1/8 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אבקת חרדל
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 שן שום חצויה
1/2 כרובית קטנה מפורקת לפרחים קטנים
1 אבוקדו חצוי וחתוך לרצועות
1/2 בצל סגול בינוני פרוס לטבעות
250 גר' תרד טרי
1/2 קוביה גבינת פטה מפוררת
דרך הכנה

מערבבים בקערה את החומץ, השמן, המלח, הפלפל, החרדל, הפטרוזיליה והשום, מניחים בצד כ-30 דקות, מערבבים שוב ומוציאים את שן השום החצויה.

שוטפים היטב את התרד, מייבשים ומסירים את החלקים הקשים, מניחים בקערה יחד עם הכרובית, הבצל והאבוקדו ומערבבים קלות, מערבבים את הרוטב היטב ויוצקים על הירקות, מפזרים מעל את הגבינה המפוררת ומגישים.

סלט תרד, אבוקדו וגבינה מלוחה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 3 כפות חומץ יין לבן 5 כפות שמן זית טוב1/2 כפית מלח1/8 כפית פלפל שחור1/4 כפית אבקת חרדל2 כפות פטרוזיליה קצוצה1 שן שום חצויה1/2 כרובית קטנה מפורקת לפרחים קטנים1 אבוקדו חצ...... Directions:
מערבבים בקערה את החומץ, השמן, המלח, הפלפל, החרדל, הפטרוזיליה והשום, מניחים בצד כ-30 דקות, מערבבים שוב ומוציאים את שן השום החצויה.שוטפים היטב את התרד, מייבשים ומסירים את החלקים הקשים, מניחים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר