Pesto
תפריט
ד', 17 אוק 2018, 13:46
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טיגני קישואים, חצילים או תפו"א

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10271   

טיגני קישואים, חצילים או תפו
8 מנות
טיגון עמוק
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 כוס קמח
2 כפיות אבקת אפיה
2/3 כוס חלב או מים
2 ביצים
1/4 כפית מלח
1 כף שמן
4 קישואים,זוקיני או חצילים קטנים או תפו"א
דרך הכנה
  1. שוטפים את הירקות, מייבשים ומסירים קצוות, פורסים לפרוסות בעובי 8 מ"מ, מניחים על מגבת נייר וסופגים רטיבות.
  2. מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח לקערה.
  3. טורפים את הביצים ומוסיפים את הקמח, מעט בכל פעם וטורפים היטב, מוסיפים מעט מהמים ובוחשים היטב, מוסיפים את כל כמות המים וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים, ניתן גם לערבב בבלנדר או בעזרת מיקסר ידני.
  4. מחמממים שמן לטיגון עמוק, טובלים פרוסה בכל פעם בבלילה לציפוי, מנערים עודים ומניחים במן החם.
  5. מטגנים עד להזהבה יפה משני הצדדים, מוציאים ומניחים על נייר מגבת לספיגת עודפי שמן.
  6. מגישים חם עם שמנת חמוצה או רוטב סלסה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
האם אפשר לעלות את מתכון הבלילה של שוק בצלאל לצ'יפס של הפלאפל
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בערך.
5
האם הבלילה היא כמו של הפאלפל בשוק בצלאל
טיגני קישואים, חצילים או תפו"א By , 2006-11-01T03:05:47+02:00 טיגני קישואים, חצילים או תפו Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 1 כוס קמח 2 כפיות אבקת אפיה 2/3 כוס חלב או מים 2 ביצים 1/4 כפית מלח 1 כף שמן 4 קישואים,זוקיני או חצילים קטנים או תפו"א... Instructions: שוטפים את הירקות, מייבשים ומסירים קצוות, פורסים לפרוסות בעובי 8 מ"מ, מניחים על מגבת נייר וסופגים רטיבות. מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח לקערה. טורפים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר