Pesto
תפריט
ד', 29 מרץ 2017, 22:01
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גלילי שקדים מטוגנים

יווני    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7528   

גלילי שקדים מטוגנים
30 מנות
טיגון עמוק
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים

לבצק:
1/2 3 כוסות קמח
קורט מלח
1/3 כוס שמן
1 כוס מים חמימים בערך
למלית:
1/2 1 כוסות שקדים טחונים דק
3 כפות סוכר
1/2 כפית קינמון טחון
8 כפות מי ורדים
לסירופ:
3 כוסות מים
3 כוסות סוכר
1 מקל קינמון
1 כפית מיץ לימון
2 כפות מי ורדים
שמן לטיגון עמוק

דרך הכנה
  1. מכינים את הסירופ, מערבבים בסיר את המים, הסוכר והקינמון ומבשלים על להבה בינונית עד לרתיחה, מנמיכים ללהבה נמוכה וממשיכים לבשל ברתיחה קלה עוד 7 דקות, מסירים מהאש ומוציאים את מקל הקינמון, מוסיפים את מי הורדים ומערבבים, מניחים בצד לצינון.
  2. להכנת הבצק, מערבבים את הקמח והמלח בקערה, מוסיפים את השמן ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית, מוסיפים מים בהדרגה רק עד שנוצר בצק קשה, מוציאים על משטח מקומח ולשים מעט את הבצק, מכסים ומניחים בצד למנוחה של חצי שעה.
  3. להכנת המלית, מערבבים את החומרים בקערה.
  4. מרדדים את הבצק לעלה דק, חותכים למרובעים של 10X8 ס"מ, מניחים רצועת מלית לאורך הצד הארוך, משאירים 2 ס"מ ללא מלית ומגלגלים לגלילה, מהדקים
    בעזרת מזלג את הקצוות ללא המלית לאטימה.
  5. מטגנים את הגלילות בשמן עמוק וחם עד להזהבה יפה, מוציאים בעזרת כף מסננת לנייר מגבת לספיגת עודפי השמן, טובלים מייד בסירופ המוכן ל- 10 דקות, מוציאים לצלחת הגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
8
רציתי לשאול כמה זמן נשמרים הגלילים בקופסא?
האם ניתן להכין מראש לאירוע?
תודה
7
האם אפשר להקפיא?
5
אבי שלום,
תודה על ההסבר בנוגע לגבינה הצהובה,אך אני מדבר על גבינה שהיתה ארוזה כפי שנארזה בסופר בו...»»
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הגבינה מעלה עובש כשהיא באה במגע עם כלים נגועים בחיידקים שונים לוא דווקא בגלל טיפול לא נכון או סטריליות...»»
3
שאלה כללית,
מדוע גבינה צהובה במקרר מעלה עובש לאחר מספר ימים?האם היא מקולקלת?בעיה במקרר?מה גורם לכך?
תודה
יקי
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר גם ללא מי ורדים.
1
הי אבי, במה אפשר להשתמש במקום מי ורדים?

גלילי שקדים מטוגנים

By Published: יווני מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 30 Ingredients: לבצק: 1/2 3 כוסות קמח קורט מלח 1/3 כוס שמן 1 כוס מים חמימים בערך למלית: 1/2 1 כוסות שקדים טחונים דק...... Directions:
מכינים את הסירופ, מערבבים בסיר את המים, הסוכר והקינמון ומבשלים על להבה בינונית עד לרתיחה, מנמיכים ללהבה נמוכה וממשיכים לבשל ברתיחה קלה עוד 7 דקות, מסי...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר