Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 10:40
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות קישואים ותפו"א

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8724   

לביבות קישואים ותפו
12 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

500 גר' קישואים בינוניים
1 תפו"א בינוני
1 בצל בינוני קצוץ דק מאד
3 ביצים
5 כפות קמח תופח
1/4 כפית מלח או לפי הטעם
קורט פלפל שחור או לפי הטעם
2 כפות פטרוזיליה קצוצה

דרך הכנה
  1. קוטמים את קצות הקישואים (לא מקלפים) ומגרדים על פומפיה בינונית, מסננים את הנוזלים ככל שאפשר בלחיצה בשתי כפות הידיים, מעבירים בקערה.
  2. מקלפים את תפו"א ומגרדים על פומפיה דקה, סוחטים היטב את המים ומוסיפים לקערה.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב, אם התערובת דלילה ניתן להוסיף עוד כף קמח.
  4. מחממים שמן בגובה 1/2 ס"מ במחבת, מניחים כף גדושה מהתערובת ומשטחים מעט, מטגנים את הקציצות על להבה בינונית משני הצדדים ומוציאים לצלחת על נייר מגבת.
  5. מגישים עם שמנת חמוצה או קרם פרש.
הערות
  • ניתן להוסיף 1/2 כוס גרעני תירס.
  • ניתן להוסיף 4-5 כפות גבינת פרמזן מגורדת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ראי כאן.
5
אבי אפשר לקבל מתכון לבלילת טמפורה?
3
שלום האבי,
האם אני יכולה לאפות את הלביבות ולא לטגנם?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
קשה לענות, תלוי בגודל.
1
היי אבי פסטו.
כמה קישואים הם 500 גרם?

לביבות קישואים ותפו"א

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: 500 גר' קישואים בינוניים 1 תפו"א בינוני 1 בצל בינוני קצוץ דק מאד 3 ביצים 5 כפות קמח תופח 1/4 כפית מלח או לפי הטעם...... Directions:
קוטמים את קצות הקישואים (לא מקלפים) ומגרדים על פומפיה בינונית, מסננים את הנוזלים ככל שאפשר בלחיצה בשתי כפות הידיים, מעבירים בקערה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר
  • עוגיות שבלול וניל שוקולד [אבי מ.] - עוגיות פריכות מבצק וניל ושוקולד.
  • בבקה קינמון [אבי מ.] - עוגת שמרים במלית קקאו וקינמון.
  • קיש פטריות ובצל [אבי מ.] - קיש פטריות ובצל ללא תחתית בצק, כמנה בפני עצמה או כתוספת למנה עיקרית.חלבי.
  • חומוס גזעי עם רוטב בצל או פטריות [ראובן מ.] - אין כמו להכין חומוס בבית, ביחוד אם הוא מציג מרקם וטעם של אותו חומוס שאכלנו "שם"...כמה סודות נחשפים, עם טיפים להכנה של חומוס משובח, הדורש רק טעם אישי נכון לשם תוצאה מעולה. בונוס: רוטב חם מלמעלה גורף התפעלות
  • תגובות כלליות [ראובן מ.] - לא ממש מתכון, אלא מקום לשיגור תגובות ובקשות כלליות
  • מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס [אבי מ.] - מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס
  • עוגת גזר [אבי מ.] - מתכון עוגת גזר מצוינת של sjarjar, עוגה קלת הכנה שניתנת לציפוי בקצפת או ציפוי גבינה.