Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 17:07
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בראוניז קפה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10552   

בראוניז קפה
24 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[6 מדרגים]
 
מרכיבים
1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
4 כפות קפה נמס חזק
1/3 כוס מים חמים
1 כוס סוכר
2 כפות קקאו
100 גר' חמאה או מרגרינה בקוביות
4 כפות שמן
200 גר' שוקולד מריר מומס
3 ביצים
100 גר' אגוזים קצוצים
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית  24X24.
    מנפים את הקמח,אבקת האפיה והמלח לקערה ומניחים בצד.
  2. ממיסים את הקפה הנמס במים בכוס, מעבירים לסיר קטן,  מוסיפים את הסוכר והקקאו, מחממים על להבה נמוכה בבחישה עד להמסת הסוכר, מבשלים עוד דקה ומסירים מהאש.
  3. מוסיפים את החמאה מעט בכל פעם ובוחשים, מוסיפים את השמן ובוחשים.
  4. מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. טורפים מעט את הביצים ומוסיפים בבחישה לתערובת, מעט בכל פעם עד להבלעתן בתערובת.
  6. מוסיפים את תערובת הקמח ואת האגוזים ומערבבים.
  7. יוצקים לתבנית ומחליקים.
  8. מכניסים לאפיה של 35 דקות בלבד, מוציאים ומצננים לחלוטין בתבנית על רשת.
  9. מעבירים למקרר ל-3 שעות, מוציאים וחותכים למרובעים 6X4 ס"מ או לפי הטעם.
הערות
  • ניתן להוסיף עוד 1-2 כפות קפה נמס לטעם קפה חזק יותר.
  • לא לאפות יתר על המידה, הבראוניז חייבות להיות רכות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
10
אפשר להחליף את החמאה או המרגרינה בשמן?
9
ציון 10
יצא סוף הדרך, כולם החמיאו
8
ציון 10
ממש, ממש טעים!
7
ינשופית (מקצוענ/ית)
ציון 10
מעולה!!! תודה.
6
שלום , אני מחפס מתכון של בראוניז ומעל קוקוס , אשמח למתכון
5
ראובן מ. (עורך)
קופסה אטומה לזמן קצר או במקרר, ואז רצוי לגמור תוך שבוע.
4
איך מאכסנים את הבראוניז ואיפה .
וכמה זמן אפשר לאכסן
3
ציון 10
יצא מעולה, קיבלתי רק מחמאות.. תודה
2
ציון 10
מצויין
1
ציון 10
פשוט מעולים... כרגיל...
בראוניז קפה By , 2006-10-23T09:32:40+02:00 בראוניז קפה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 24 Tags: none Ingredients: - 1 כוס קמח 1/2 כפית אבקת אפיה 1/4 כפית מלח 4 כפות קפה נמס חזק 1/3 כוס מים חמים 1 כוס סוכר 2 כפות קקאו 100 גר' חמאה או מרגרינה בקוביו... Instructions: מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית  24X24. מנפים את הקמח,אבקת האפיה והמלח לקערה ומניחים בצד. ממיסים את ה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר