Pesto
תפריט
ו', 24 נוב 2017, 20:09
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגות שוקולד חמות אישיות

עוגות שוקולד אישיות במרקם רך.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 13581   

עוגות שוקולד חמות אישיות
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות אישיות» קפה
ציון גולשים: 9.7
[7 מדרגים]
 
מרכיבים

200 גר' שוקולד מריר
150 גר' חמאה
3 ביצים גדולות
3 חלמונים גדולים
1/4 כוס סוכר
3 כפות קמח

דרך הכנה
  1. משמנים היטב 6 תבניות אישיות או 12 תבניות מאפינס קטנות, מחממים את התנור לחום בינוני.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול על אדים או על להבה נמוכה עד להמסת השוקולד ולקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
  3. בקערת המיקסר מקציפים את הביצים והחלמונים עם הסוכר כ-5 דקות עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, מקפלים את תערובת הביצים לתערובת השוקולד ומקפלים את הקמח.
  4. יוצקים לתבניות האישיות עד לגובה 2/3 מגובה התבנית.
  5. אופים כ-12 דקות עד ששולי העוגה מתקשים והמרכז עדיין רך, מוציאים ומניחים לצינון בתבניות ל-10 דקות לפני ההוצאה מהתבנית או מגישים בתבנית.
  6. מגישים חם עם קצפת מתוקה או כדור גלידת וניל או שניהם ליד.

    פנים העוגות נשאר רך ונוזלי מעט.
הערות
  • ניתן להכין את התערובת ולצקת לתבניות, להכניס למקרר עד 24 שעות לפני האפיה.
  • אם אופים בתבנית מאפינס כדאי להניח עטרות נייר בשקעים ולצקת אליהן את התערובת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
12
ציון 8
טעיייייייייייים!!! ניסיתי את זה פעם והמשפחה קפצה עליו!!!!!!
11
ציון 10
עולמי!
10
אם אופים בתבנית שקעים מסיליקון צריך לשמן או לשים במנגטים?
9
ראובן מ. (עורך)
מה עם ביצים לדוגמא?
8
מה גורם לעוגה לתפוח? זה קמח רגיל נכון?
7
ציון 10
זה פשוט טעעעעעעעעעעעעים
6
ציון 10
ניסתי ויצא מצויין!!
מאוד טעים, כמו באולמות!
קינוח מרשים לאורחים, וגם סתם לבני הבית...
5
ציון 10
כן נכון, תודה זה יצא מעולה.
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
דווקא כן כתוב בסעיף 1 - חום בינוני.
3
ציון 10
נשמע מעולה, אבל לא כתוב החום
2
ציון 10
תודה על המתכון. יצא מעולה. קינוח מצויין לאירוח וקל להכנה. שוב תודה.
1
אבי לא ציינת עם זה קל להכנה/ קשה

עוגות שוקולד חמות אישיות

By Published: עוגות שוקולד אישיות במרקם רך. מאת אבי מ. 4.85 כוכבים מתוך 5 7 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 200 גר' שוקולד מריר 150 גר' חמאה3 ביצים גדולות3 חלמונים גדולים1/4 כוס סוכר3 כפות קמח...... Directions:
משמנים היטב 6 תבניות אישיות או 12 תבניות מאפינס קטנות, מחממים את התנור לחום בינוני. ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול על אדים או על להבה נמוכה עד להמסת השוקולד ולקבלת תערובת חלקה ללא...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר