Pesto
תפריט
ו', 19 אוק 2018, 00:29
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תירס אפוי בקליפה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 2988   

תירס אפוי בקליפה
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
קלחי תירס עם הקליפות
לתיבול:
50 גר' חמאה או שמן זית עדין
1 כפית טימין יבש
1 כפית זעתר
1/2 כפית פפריקה מתוקה
קורט פפריקה חריפה
1 כפית מלח
דרך הכנה
  1. מערבבים את השמן והתבלינים בקערה קטנה.
  2. הכנת בתנור - מחממים תנור ל-200°, מניחים את הקלחים בקליפתם על רשת התנור בשלב המרכזי ואופים עד להשחמת העלים.
  3. מגלים את קלחי התירס בפתיחת הקליפות, מסירים את ה"שערות" ומורחים קלות בתערובת התבלינים וסוגרים חזרה, מחזירים לאפיה נוספת של 5 דקות, מוציאים ומגישים.
  4. להכנה על הגריל - מגלים את קלחי התירס בפתיחת הקליפות, מסירים את ה"שערות" ומורחים קלות בתערובת התבלינים וסוגרים חזרה, מניחים על הגריל עד לחריכת העלים, מוציאים ומגישים.
  5. להכנה במיקרוגל - מניחים את הקלחים בקליפתם בקערה שטוחה גדולה, מפעילים ל-4 דקות, מוציאים ומסירים את העלים וה"שערות", מורחים בתערובת התבלינים.
  6. בכל שיטה ניתן רק לזרות מעט מלח או למרוח חמאה/מחמאה מומסת ומלח.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
תודה אני ממש נהנהת מהמדור איך עושים כרוב אדם בתור תוספת
1
המתכון מתאים במיוחד לצליה בפיקניק, על הגריל או המדורה.
תירס אפוי בקליפה By , 2006-10-15T07:41:17+02:00 תירס אפוי בקליפה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - קלחי תירס עם הקליפות לתיבול: 50 גר' חמאה או שמן זית עדין 1 כפית טימין יבש 1 כפית זעתר 1/2 כפית פפריקה מתוקה קורט פפריקה חריפה 1 כפית מ... Instructions: מערבבים את השמן והתבלינים בקערה קטנה. הכנת בתנור - מחממים תנור ל-200°, מניחים את הקלחים בקליפתם על רשת התנור בשלב המרכזי ואופים עד להשחמת העלים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר