פרוסות בקר בתנור

7 מנות
אפיה
לא צוין

קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב
מרכיבים
נתח בשר לצלי פרוס לפרוסות
4 בצלים גדולים
1 גזר גדול פרוס לטבעות דקות
פלפל אדום חתוך לרצועות
1 כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור לפי הטעם
3 עלי דפנה
4 פלפל אנגלי
1/2 כפית תבלין גריל עוף
1 שקית רוטב פטריות
2 כוסות מים
דרך הכנה
- פורסים את הבצלים לרצועות ומטגנים במחבת.
- לאחר שמזהיב מעט מוסיפים את הגזר והפלפל האדום וממשיכים לטגן עד הזהבה.
- מוסיפים את עלי הדפנה, הפלפל האנגלי והתבלינים.
- מוסיפים את 2 כוסות המים ומבשלים עד שיסמיך מעט.
- את פרוסות הבקר טובלים בקמח ומטגנים קלות משני הצדדים.
- מסדרים חצי מכמות הבצל והירקות בתבנית פיירקס, מעל מסדרים את פרוסות הבקר ומסיימים במחצית הנותרת של הבצל והירקות.
- מכסים היטב בנייר כסף , ואופים בחום של 200 מעלות שלוש שעות. או עד שהבשר רך. אם צריך מוסיפים מעט מים בעת האפיה.
הערות
למי שאוהב מתוק אפשר להוסיף לרוטב הבצל מעט סילאן או רוטב צ'ילי.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 20 Sep 2017
- סוכות ושמחת תורה 04 Oct 2017
- חנוכה 12 Dec 2017
- טו בשבט 30 Jan 2018
- פורים 01 Mar 2018
- פסח 30 Mar 2018
- יום העצמאות 19 Apr 2018
- שבועות 19 May 2018
כתבות, הדרכה, מידע
- ● לוח המרות כוס למשקל למרכיבים שכיחים ותחליפי פרווה [מידע] - ...
- ● הדבש – אנטיביוטיקה מהטבע [מידע] - התרופה הטבעית למחלות החורף...
- ● יוגורט [תזונה] - מוצר חלבי מספר אחד...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - צבעי מאכל [מידע] - פרק 5 - צבעי מאכל....
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
הנצפים ביותר
- פראצל - כעכים רכים [אבי מ.] - גירסה רכה של הבייגל.
- לחמניות גבינה [אבי מ.] -
- מרק גריסים [אבי מ.] -
- חלות [SARIT] - חלות ולחמניות
- עוגת שוקולד תפוז [אבי מ.] -
- עוגת מוס תות שדה [אבי מ.] -
- עוגת תמרים משגעת [לימור עמר] - עוגת תמרים משגעת