Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 13:51
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פרוסות בקר בתנור

   

מאת: סביון ::: צפיות: 11466   

פרוסות בקר בתנור
7 מנות
אפיה
לא צוין
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים

נתח בשר לצלי פרוס לפרוסות
4 בצלים גדולים
1 גזר גדול פרוס לטבעות דקות
פלפל אדום חתוך לרצועות
1 כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור לפי הטעם
3 עלי דפנה
4 פלפל אנגלי
1/2 כפית תבלין גריל עוף
1 שקית רוטב פטריות 
2 כוסות מים

דרך הכנה
  1. פורסים את הבצלים לרצועות ומטגנים במחבת.
  2. לאחר שמזהיב מעט מוסיפים את הגזר והפלפל האדום וממשיכים לטגן עד הזהבה.
  3. מוסיפים את עלי הדפנה, הפלפל האנגלי והתבלינים.
  4. מוסיפים את 2 כוסות המים ומבשלים עד שיסמיך מעט.
  5. את פרוסות הבקר טובלים בקמח ומטגנים קלות משני הצדדים.
  6. מסדרים חצי מכמות הבצל והירקות בתבנית פיירקס, מעל מסדרים את פרוסות הבקר ומסיימים במחצית הנותרת של הבצל והירקות. 
  7. מכסים היטב בנייר כסף , ואופים בחום של 200 מעלות שלוש  שעות. או עד שהבשר רך. אם צריך מוסיפים מעט מים בעת האפיה.
הערות
למי שאוהב מתוק אפשר להוסיף לרוטב הבצל מעט סילאן או רוטב צ'ילי.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בשר לא שולקים (ביצים שולקים), כתוב ברור בהוראות איך להכין, סעיף 5.
3
האם יש צורך לשלוק את הבשר קודם לפני טיגון?
אשמח אם אענה בהקדם
2
סביון (מקצוענ/ית)
המתכון מיועד לתנור ולא לסיר כי זה סוג בישול שונה.
1
שלום רב
האם ניתן במקום אפיה בתנור
לבשל בסיר על אש נמוכה?
תודה מראש וחג שמח
משה ברם
פרוסות בקר בתנור By , 2006-10-09T21:27:58+02:00 פרוסות בקר בתנור Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 7 Tags: none Ingredients: - נתח בשר לצלי פרוס לפרוסות 4 בצלים גדולים 1 גזר גדול פרוס לטבעות דקות פלפל אדום חתוך לרצועות 1 כף פפריקה מתוקה פלפל שחור לפי הטעם 3 עלי דפנה 4 פלפל א... Instructions: פורסים את הבצלים לרצועות ומטגנים במחבת. לאחר שמזהיב מעט מוסיפים את הגזר והפלפל האדום וממשיכים לטגן עד הזהבה. מוסיפים את עלי הדפנה, הפלפל האנגלי והתבלינים....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר