Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 03:56
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרם קרמל קל הכנה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 13451   

קרם קרמל קל הכנה
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קינוחים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 9.6
[5 מדרגים]
 
מרכיבים
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
3/4 1 כוסות מים או חלב
1 קופסה חלב מרוכז ממותק (397 גר')
1 כפית תמצית וניל
1/8 כפית מלח
דרך הכנה
  1. במחבת מחממים את הסוכר עד שמתקבל קרמל בהיר.
  2. מסירים מהאש ויוצקים לתבנית חסינת אש 24 ס"מ ומצפים את התחתית תוך הטיה של התבנית.
  3. בקערה טורפים את הביצים מוסיפים את המים, החלב המרוכז ממותק, הוניל והמלח. מערבבים היטב ויוצקים על הקרמל בתבנית.
  4. מניחים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר ובה מים בגובה 2 ס"מ ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180° כ-55 דקות או עד שמרכז הקרם מתייצב, בודקים בעזרת סכין הננעצת במרכז ויוצאת נקיה.
  5. מוציאים ומצננים, מאחסנים במקרר ל-3 שעות לפחות.
  6. להגשה מעבירים סכין לאורך הדפנות ומשחררים את הקרם, מניחים צלחת הגשה גדולה מגודל התבנית והופכים.
  7. ניתן להכין את הקרם גם בתבניות אישיות מקרמיקה או חד פעמיות מאלומיניום.

מקור -   ® EAGLE BRAND

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ראובן מ. (עורך)
אפשר לערבב בבלנדר כוס אבקת חלב, 2/3 כוס סוכר, 1/3 כוס מים רותחים ושלוש כפות חמאה מומסת
8
מה אפשר לשים במקום חלב מרוכז
7
ציון 10
תודה על המתכון המוצלח והטעים.הכנתי בתבניות אישיות מאלומניום יצא מדהים
6
האם אפשר לשמור בהקפאה?
5
ציון 10
הכנתי את הקרם קרמל ביום שישי והתוצאה... וואו!
כל כך טעים! איזה מתכון נהדר! ניתן רק לשבח.
המתכון...»»
4
ציון 8
חבל שלא ציינו במפורש באיזו תבנית צריך לצקת את הקרמל (חד פעמית/אטומה/מתפרקת...).
כל התערובת נשפכה...»»
1
ציון 10
מה ההבדל במרקם בין קרם הקרמל הזה לבין קרם הקרמל בתבניות האישיות? איזה מהם טעים יותר אם אכין את שניהם...»»

קרם קרמל קל הכנה

By Published: מאת אבי מ. 4.8 כוכבים מתוך 5 5 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 3/4 כוס סוכר 4 ביצים3/4 1 כוסות מים או חלב1 קופסה חלב מרוכז ממותק (397 גר')1 כפית תמצית וניל1/8 כפית מלח...... Directions:
במחבת מחממים את הסוכר עד שמתקבל קרמל בהיר. מסירים מהאש ויוצקים לתבנית חסינת אש 24 ס"מ ומצפים את התחתית תוך הטיה של התבנית...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר