Pesto
תפריט
ב', 10 דצמ 2018, 14:02
110406 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרם קרמל קל הכנה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 13952   

* תמונה להמחשה
קרם קרמל קל הכנה
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קינוחים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 9.6
[5 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 3/4 1 כוסות מים או חלב
  • 1 קופסה חלב מרוכז ממותק (397 גר')
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/8 כפית מלח
דרך הכנה
  1. במחבת מחממים את הסוכר עד שמתקבל קרמל בהיר.
  2. מסירים מהאש ויוצקים לתבנית חסינת אש 24 ס"מ ומצפים את התחתית תוך הטיה של התבנית.
  3. בקערה טורפים את הביצים מוסיפים את המים, החלב המרוכז ממותק, הוניל והמלח. מערבבים היטב ויוצקים על הקרמל בתבנית.
  4. מניחים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר ובה מים בגובה 2 ס"מ ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180° כ-55 דקות או עד שמרכז הקרם מתייצב, בודקים בעזרת סכין הננעצת במרכז ויוצאת נקיה.
  5. מוציאים ומצננים, מאחסנים במקרר ל-3 שעות לפחות.
  6. להגשה מעבירים סכין לאורך הדפנות ומשחררים את הקרם, מניחים צלחת הגשה גדולה מגודל התבנית והופכים.
  7. ניתן להכין את הקרם גם בתבניות אישיות מקרמיקה או חד פעמיות מאלומיניום.

מקור -   ® EAGLE BRAND

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ראובן מ. (עורך)
אפשר לערבב בבלנדר כוס אבקת חלב, 2/3 כוס סוכר, 1/3 כוס מים רותחים ושלוש כפות חמאה מומסת
8
מה אפשר לשים במקום חלב מרוכז
7
ציון 10
תודה על המתכון המוצלח והטעים.הכנתי בתבניות אישיות מאלומניום יצא מדהים
6
האם אפשר לשמור בהקפאה?
5
ציון 10
הכנתי את הקרם קרמל ביום שישי והתוצאה... וואו!
כל כך טעים! איזה מתכון נהדר! ניתן רק לשבח.
המתכון...»»
4
ציון 8
חבל שלא ציינו במפורש באיזו תבנית צריך לצקת את הקרמל (חד פעמית/אטומה/מתפרקת...).
כל התערובת נשפכה...»»
1
ציון 10
מה ההבדל במרקם בין קרם הקרמל הזה לבין קרם הקרמל בתבניות האישיות? איזה מהם טעים יותר אם אכין את שניהם...»»
קרם קרמל קל הכנה By , 2006-10-07T23:08:53+02:00 קרם קרמל קל הכנה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 3/4 כוס סוכר 4 ביצים 3/4 1 כוסות מים או חלב 1 קופסה חלב מרוכז ממותק (397 גר') 1 כפית תמצית וניל 1/8 כפית מ... Instructions: במחבת מחממים את הסוכר עד שמתקבל קרמל בהיר. מסירים מהאש ויוצקים לתבנית חסינת אש 24 ס"מ ומצפים את התחתית תוך הטיה של התבני...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר