Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 01:53
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קורדון בלו

מנה צרפתית לשניצל    

מאת: איציקוש ::: צפיות: 10805   

קורדון בלו
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
2 פרפרים של חזה עוף מופרדים ל-2 בסה'כ 4 מנות
2 כפות חרדל
1 כף מחמאה
2 חלמון מביצה קשה
4 חתיכות של חזה מעושן( אפשר מנקניק משובח )
2 חלבונים עם קורט מלח
מלח, פלפל שחור
פירורי לחם
דרך הכנה
  1. מחלקים את הפרפר לשנים.
  2. בכל יחידה יוצרים כיס קטן בעזרת סכין.
  3. ממלאים את הכיסים בממרח שיוצרים מהחמאה חלמונים והחרדל ומניחים מעל חתיכת חזה מעושן.
  4. מניחים את השניצלים בתוך בלילת החלבון לאחר מכן בפירורי הלחם מומלץ סוג טוב כמו של תבליני מימון ובלי איזה שהו טעם מכסיקני או אחר.
  5. מכניסים את השניצלים למחבת עם שמן חם בגובה חצי מהמנה ומטגנים כל צד קצת יותר מהרגיל בשל עובי המנה.
הערות
  • מאוד טעם, ניתן להוריד את המחמאה למי שלא אוהב, תורמת רק לטעם ולא איזה שהוא חומר שקושר את המנה.
       

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
למה החלמון מביצה קשה?
האם אפשר חלמון מביצה לא מבושלת .
1
ציון 10
האתר מדהים המתכונים ניפלאים קלים להכנה ומובנים תמשיכו כך
קורדון בלו By , 2006-10-04T19:23:07+02:00 קורדון בלו מנה צרפתית לשניצל Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 2 פרפרים של חזה עוף מופרדים ל-2 בסה'כ 4 מנות2 כפות חרדל1 כף מחמאה2 חלמון מביצה קשה4 חתיכות של חזה מעושן( אפשר מנקניק משובח )2 חלבונים עם קורט מלחמלח, פלפל שחור... Instructions: מחלקים את הפרפר לשנים. בכל יחידה יוצרים כיס קטן בעזרת סכין. ממלאים את הכיסים בממרח שיוצרים מהחמאה חלמונים והחרדל ומניחים מעל חתיכת חזה מעושן. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר