קורדון בלו
מנה צרפתית לשניצל

4 מנות
טיגון

קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
2 פרפרים של חזה עוף מופרדים ל-2 בסה'כ 4 מנות
2 כפות חרדל
1 כף מחמאה
2 חלמון מביצה קשה
4 חתיכות של חזה מעושן( אפשר מנקניק משובח )
2 חלבונים עם קורט מלח
מלח, פלפל שחור
פירורי לחם
2 כפות חרדל
1 כף מחמאה
2 חלמון מביצה קשה
4 חתיכות של חזה מעושן( אפשר מנקניק משובח )
2 חלבונים עם קורט מלח
מלח, פלפל שחור
פירורי לחם
דרך הכנה
- מחלקים את הפרפר לשנים.
- בכל יחידה יוצרים כיס קטן בעזרת סכין.
- ממלאים את הכיסים בממרח שיוצרים מהחמאה חלמונים והחרדל ומניחים מעל חתיכת חזה מעושן.
- מניחים את השניצלים בתוך בלילת החלבון לאחר מכן בפירורי הלחם מומלץ סוג טוב כמו של תבליני מימון ובלי איזה שהו טעם מכסיקני או אחר.
- מכניסים את השניצלים למחבת עם שמן חם בגובה חצי מהמנה ומטגנים כל צד קצת יותר מהרגיל בשל עובי המנה.
הערות
- מאוד טעם, ניתן להוריד את המחמאה למי שלא אוהב, תורמת רק לטעם ולא איזה שהוא חומר שקושר את המנה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 20 Sep 2017
- סוכות ושמחת תורה 04 Oct 2017
- חנוכה 12 Dec 2017
- טו בשבט 30 Jan 2018
- פורים 01 Mar 2018
- פסח 30 Mar 2018
- יום העצמאות 19 Apr 2018
- שבועות 19 May 2018
כתבות, הדרכה, מידע
- ● לוח המרות כוס למשקל למרכיבים שכיחים ותחליפי פרווה [מידע] - ...
- ● הדבש – אנטיביוטיקה מהטבע [מידע] - התרופה הטבעית למחלות החורף...
- ● יוגורט [תזונה] - מוצר חלבי מספר אחד...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - צבעי מאכל [מידע] - פרק 5 - צבעי מאכל....
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
הנצפים ביותר
- נזיד עדשים [אבי מ.] - כמנה או תוספת למנה עיקרית
- פיצת בשר תורכית [אבי מ.] - פיצה נהדרת עם בשר טחון מתובל.
- אוסובוקו ביין אדום [tommf] - בקשו מהקצב לחתוך חתיכות במשקל 350-400 גרם כל אחת
- פילה סלמון בתנור [גן ירק] - מעדן בריא בקלי קלות
- סלט פסטה יווני [אבי מ.] -
- פטוצ'יני ברוטב פטריות בשמנת מוקרם [מירי 1] - איטריות ברוטב פטריות
- עוף ביין מרסלה [אבי מ.] -