Pesto
תפריט
א', 26 פבר 2017, 14:17
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות סבלה סוכר חום

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7513   

עוגיות סבלה סוכר חום
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה
 
מרכיבים

150 גר' חמאה או מחמאה רכה מאד*
1/2 כוס דחוסה + 2 כפות סוכר חום בהיר
1/4 1 כוסות קמח
100 גר' שקדים טחונים

דרך הכנה
  1. מקציפים בעזרת וו הגיטרה את החמאה עם הסוכר החום 3 דקות עד לקבלת תערובת בהירה וקרמית.
  2. מנפים מעל את הקמח והשקדים הטחונים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מכסים את הקערה ומכניסים קרור עד להתקשות התערובת.
  4. מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
  5. מוציאים וקורצים כדורים בקוטר 2.5-3 ס"מ, מניחים במרווחים של 3 ס"מ בתבנית.
  6. מכניסים לאפיה של כ-12 דקות או עד להשחמה קלה.
    מוציאים ומניחים על רשת צינון לצינון מלא.
הערות
  • מספר העוגיות כקוטר הכדורים.
  • * חמאה או מרגרינה לא מומסת!.
  • תגובות חברים:
    מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
    3
    אני מכורה לאתר שלך כל בוקר אני שם פשוט מדהים קל טעים ותמיד מצליח תודה רבה, אפשר קמח תפוחי אדמה או קונפלור ובאיזה יחס
    2
    אבי מ. (מקצוענ/ית)
    לא אותו דבר, סוכר דמררה דומה במראה ובתכונות לסוכר חום בהיר, סוכר חום כהה מכיל יותר מולסה ובעל טעם שונה.
    1
    מיכלי פ (מקצוענ/ית)
    אבי שלום. ברצוני לדעת עים סוכר חום כהה כהה וסוכר דמררה שהוא גם חום אבל פחות כהה הם אותו דבר. תודה

    עוגיות סבלה סוכר חום

    By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 150 גר' חמאה או מחמאה רכה מאד*1/2 כוס דחוסה + 2 כפות סוכר חום בהיר1/4 1 כוסות קמח100 גר' שקדים טחונים...... Directions:
    מקציפים בעזרת וו הגיטרה את החמאה עם הסוכר החום 3 דקות עד לקבלת תערובת בהירה וקרמית. מנפים מעל את הקמח והשקדים הטחונים ומערבבים...
    עשוי לעניין
    מתכוני חגים
    כתבות, הדרכה, מידע
    הנצפים ביותר