Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 17:47
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות סבלה סוכר חום

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8230   

עוגיות סבלה סוכר חום
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה
 
מרכיבים

150 גר' חמאה או מחמאה רכה מאד*
1/2 כוס דחוסה + 2 כפות סוכר חום בהיר
1/4 1 כוסות קמח
100 גר' שקדים טחונים

דרך הכנה
  1. מקציפים בעזרת וו הגיטרה את החמאה עם הסוכר החום 3 דקות עד לקבלת תערובת בהירה וקרמית.
  2. מנפים מעל את הקמח והשקדים הטחונים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מכסים את הקערה ומכניסים קרור עד להתקשות התערובת.
  4. מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
  5. מוציאים וקורצים כדורים בקוטר 2.5-3 ס"מ, מניחים במרווחים של 3 ס"מ בתבנית.
  6. מכניסים לאפיה של כ-12 דקות או עד להשחמה קלה.
    מוציאים ומניחים על רשת צינון לצינון מלא.
הערות
  • מספר העוגיות כקוטר הכדורים.
  • * חמאה או מרגרינה לא מומסת!.
  • תגובות חברים:
    מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
    3
    אני מכורה לאתר שלך כל בוקר אני שם פשוט מדהים קל טעים ותמיד מצליח תודה רבה, אפשר קמח תפוחי אדמה או קונפלור ובאיזה יחס
    2
    אבי מ. (מקצוענ/ית)
    לא אותו דבר, סוכר דמררה דומה במראה ובתכונות לסוכר חום בהיר, סוכר חום כהה מכיל יותר מולסה ובעל טעם שונה.
    1
    מיכלי פ (מקצוענ/ית)
    אבי שלום. ברצוני לדעת עים סוכר חום כהה כהה וסוכר דמררה שהוא גם חום אבל פחות כהה הם אותו דבר. תודה
    עוגיות סבלה סוכר חום By , 2006-10-02T23:39:57+02:00 עוגיות סבלה סוכר חום Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 150 גר' חמאה או מחמאה רכה מאד*1/2 כוס דחוסה + 2 כפות סוכר חום בהיר1/4 1 כוסות קמח100 גר' שקדים טחונים... Instructions: מקציפים בעזרת וו הגיטרה את החמאה עם הסוכר החום 3 דקות עד לקבלת תערובת בהירה וקרמית. מנפים מעל את הקמח והשקדים הטחונים ומערבבים...
    מתכוני חגים
    כתבות, הדרכה, מידע
    • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
    • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
    • פרחי מאכל [מידע] - ...
    • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
    • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
    הנצפים ביותר