Pesto
תפריט
ב', 10 דצמ 2018, 14:03
110406 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרגריטה-גרניטה פסילפלורה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6349   

מרגריטה-גרניטה פסילפלורה
4 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» קוקטילים» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
60 גר' טקילה
30 גר' טריפל-סק
30 גר' מיץ לימון טבעי
80 גר' מיץ פסיפלורה מסונן מגרעינים
1/2 1 כוסות קרח
דרך הכנה
  1. מערבבים את המרכיבים ללא הקרח.
  2. מעבירים את הקרח לבלנדר ומוסיפים את התערובת.
  3. מרסקים לברד ויוצקים לכוסות מעוטרות בסוכר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
ללא הקרח. זה תהליך שנעשה לפני הגשה.
3
ציון 10
האם ניתן להכין מראש?אם כן-כמה זמן?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בכיף וחג שמח.
1
ציון 10
אבי חג שמח! יצא מעולה, תודה
מרגריטה-גרניטה פסילפלורה By , 2006-09-30T19:11:04+03:00 מרגריטה-גרניטה פסילפלורה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 60 גר' טקילה30 גר' טריפל-סק30 גר' מיץ לימון טבעי80 גר' מיץ פסיפלורה מסונן מגרעינים1/2 1 כוסות קרח... Instructions: מערבבים את המרכיבים ללא הקרח. מעבירים את הקרח לבלנדר ומוסיפים את התערובת. מרסקים לברד ויוצקים לכוסות מעוטרות בסוכר. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר