Pesto
תפריט
ד', 29 מרץ 2017, 22:02
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת סולת

   

מאת: לינואל ::: צפיות: 11875   

עוגת סולת
20 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים

4 ביצים
1/2כוס סוכר
1כוס חלב
1כוס שמן
1/2כוס קוקוס
2 כפיות אפיה
1 סוכר וניל
1/2 1 כוסות סולת
1/2כוס קמח
לסירופ:
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 1 כוסות מים
2 כפות מיץ לימון
רצוי כמה טיפות מי ורדים

דרך הכנה
  1. להפריד את הביצים.
  2. לטרוף את החלמונים, להוסיף את שאר החומרים ולערבב.
  3. את החלבונים להקציף עם הסוכר לקצף יציב ולקפל לתערובת.
  4. לאפות  בחום בנוני בתבנית מרובעת עד להזהבה.
  5. לחמם את חומרי הסירופ עד להמסת הסוכר, להרתיח ולצקת על העוגה החמה.
  6. מומלץ!
הערות
לשמור בקירור
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
6
ראובן מ. (עורך)
ניתן להחליף את הקוקוס באגוזי מלך קצוצים דק, שקדים או גזר מגורד וסחוט
5
במה ניתן להחליף את הקוקוס?
4
ציון 10
עוגה יצא טעים מאוד,לא נשאר פרור,שמתי מי ורדים,תודה רבה
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מי זאהר הם מי תמצית פריחת הדרים, מי וורדים מכינים מתמצית עלי כותרת של וורדים מסוימים.

שניהם...»»
2
לינואל (מקצוענ/ית)
לא ידעתי שיש הבדל בין מי זהר למי ורדים אני מישתמשת במי זהר וחשבתי שבשפה העיברית אומרים ורדים
1
ציון 10
יצא טעים מאוד אבל עדיף מי זהר במקום מי ורדים

עוגת סולת

By Published: מאת לינואל 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 20 Ingredients: 4 ביצים 1/2כוס סוכר 1כוס חלב 1כוס שמן 1/2כוס קוקוס 2 כפיות אפיה 1 סוכר וניל 1/2 1 כוסות סולת 1/2כוס קמח ...... Directions:
להפריד את הביצים. לטרוף את החלמונים, להוסיף את שאר החומרים ולערבב. את החלבונים להקציף עם הסוכר לקצף יציב ולקפל לתערובת. לאפות ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר