Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 17:02
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת סולת

   

מאת: לינואל ::: צפיות: 12663   

* תמונה להמחשה
עוגת סולת
20 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • 1/2כוס סוכר
  • 1כוס חלב
  • 1כוס שמן
  • 1/2כוס קוקוס
  • 2 כפיות אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • 1/2 1 כוסות סולת
  • 1/2כוס קמח

לסירופ:

  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 1/2 1 כוסות מים
  • 2 כפות מיץ לימון
  • רצוי כמה טיפות מי ורדים
דרך הכנה
  1. להפריד את הביצים.
  2. לטרוף את החלמונים, להוסיף את שאר החומרים ולערבב.
  3. את החלבונים להקציף עם הסוכר לקצף יציב ולקפל לתערובת.
  4. לאפות  בחום בנוני בתבנית מרובעת עד להזהבה.
  5. לחמם את חומרי הסירופ עד להמסת הסוכר, להרתיח ולצקת על העוגה החמה.
  6. מומלץ!
הערות
לשמור בקירור
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ראובן מ. (עורך)
ניתן להחליף את הקוקוס באגוזי מלך קצוצים דק, שקדים או גזר מגורד וסחוט
5
במה ניתן להחליף את הקוקוס?
4
ציון 10
עוגה יצא טעים מאוד,לא נשאר פרור,שמתי מי ורדים,תודה רבה
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מי זאהר הם מי תמצית פריחת הדרים, מי וורדים מכינים מתמצית עלי כותרת של וורדים מסוימים.

שניהם...»»
2
לינואל (מקצוענ/ית)
לא ידעתי שיש הבדל בין מי זהר למי ורדים אני מישתמשת במי זהר וחשבתי שבשפה העיברית אומרים ורדים
1
ציון 10
יצא טעים מאוד אבל עדיף מי זהר במקום מי ורדים
עוגת סולת By , 2006-09-29T11:18:54+03:00 עוגת סולת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 4 ביצים 1/2כוס סוכר 1כוס חלב 1כוס שמן... Instructions: להפריד את הביצים. לטרוף את החלמונים, להוסיף את שאר החומרים ולערבב. את החלבונים להקציף עם הסוכר לקצף יציב ולקפל לתערובת. לאפות ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר