Pesto
תפריט
ו', 22 ספט 2017, 12:58
110386 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט פלפלים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14578   

סלט פלפלים
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
500 גר' פלפלים - ירוקים, אדומים וצהובים
5 כפות שמן זית
4 עגבניות בגודל בינוני
3 שיני שום קצוצות
1/4 כפית טימין יבש
1/4 כפית  בזיליקום יבש
1 בצל גדול 
4 כפות חומץ בלסמי
1 כפית חרדל
1 כפית סוכר
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
דרך הכנה
  1. חותכים את הפלפלים לרבעים, מגלענים, חותכים כל רבע לרצועות ברוחב 1 ס"מ.
  2. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הפלפלים ומערבבים, מכסים ומבשלים עד להתרככות קלה, מערבבים מדי פעם.
  3. בזמן טיגון הפלפלים חותכים את העגבניות לקוביות גדולות, כשהפלפלים מתרככים מעט מוסיפים את העגבניות, השום, הטימין והבזיליקום, מערבבים וממשיכים לבשל במחבת מכוסה עוד כ-5 דקות, הפלפלים צריכים להיות רכים אבל עדיין נגיסים.
  4. חוצים את הבצל, פורסים לפרוסות בעובי 5 מ"מ.
  5. מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את את הבצל, החומץ, החרדל, הסוכר ומלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
  6. מצננים ומגישים בטמפרטורת החדר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
מעולה------קיבלתי המון מחמאות
אתי
1
לדעתי כדאי להשרות את הבצלים בזמן הכנת התבשיל בתערובת למנוע ריחות ולהדגשת הטעם.טעים מאד!

סלט פלפלים

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 500 גר' פלפלים - ירוקים, אדומים וצהובים5 כפות שמן זית4 עגבניות בגודל בינוני3 שיני שום קצוצות1/4 כפית טימין יבש1/4 כפית  בזיליקום יבש1 בצל גדול 4 כפו...... Directions:
חותכים את הפלפלים לרבעים, מגלענים, חותכים כל רבע לרצועות ברוחב 1 ס"מ. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הפלפלים ומערבבים, מכסים ומבשלים עד להתרככות קלה, מערבבים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר