Pesto
תפריט
ה', 29 יונ 2017, 03:34
110384 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריבועי אגוזים ושוקולד צ'יפס

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6279   

ריבועי אגוזים ושוקולד צ'יפס
20 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים
לבצק התחתית:
3/4 1 כוסות קמח
125 גר' חמאה או מרגרינה קרה בקוביות
2 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
לשכבת שוקולד אגוזים:
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
150 גר' חמאה או מרגרינה רכה
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
100 גר' אגוזי מלך קצוצים
100 גר' שוקולד צ'יפס
1 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת אפיה
דרך הכנה
  1. לבצק התחתית - מכניסים את כל החומרים לקערת מעבד מזון ומפעילים בפולסים עד שמתקבל בצק ראשוני, מוציאים למשטח ומהדקים, עוטפים בניילון ומכניסים לשעה למקרר.
  2. מחממים את התנור ל-200°, מרפדים תבנית 22X33 בנייר אפיה.
  3. מוציאים את הבצק ומרדדים על משטח מקומח לגודל התבנית, מניחים בתבנית, מנקבים בעזרת מזלג את התחתית ומכניסים לאפיה של 10 דקות, מוציאים.
  4. ממיסים את השוקולד בכלי כפול או במיקרוגל, מניחים בצד.
  5. מערבבים היטב את החמאה והסוכר, מוסיפים ומערבבים את הביצים, מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים, מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים.
  6. מנפים את הקמח, הקורנפלור ואבקת האפיה ומוסיפים לתערובת, מוסיפים את האגוזים והשוקולד צ'יפס ומערבבים.
  7. יוצקים את התערובת על הבסיס האפוי ומשטחים.
  8. מכניסים לאפיה של 30 דקות או עד להשחמה, מוציאים ומצננים לחלוטין בתבנית על רשת לפני החיתוך למרובעים.

ריבועי אגוזים ושוקולד צ'יפס

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 20 Ingredients: לבצק התחתית:3/4 1 כוסות קמח125 גר' חמאה או מרגרינה קרה בקוביות2 כפות סוכר1/2 כפית מלחלשכבת שוקולד אגוזים:100 גר' שוקולד מריר קצוץ...... Directions:
לבצק התחתית - מכניסים את כל החומרים לקערת מעבד מזון ומפעילים בפולסים עד שמתקבל בצק ראשוני, מוציאים למשטח ומהדקים, עוטפים בניילון ומכניסים לשעה למקרר. מחממים את התנור ל-200...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר