Pesto
תפריט
ו', 24 נוב 2017, 13:14
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טארט שוקולד דבש

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5645   

טארט שוקולד דבש
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» פאי וטארט» קפה
ציון גולשים: 2
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
לבצק:
1/2 1 כוסות קמח
1/4 כפית מלח
3 כפות סוכר
100 גר' חמאה או מרגרינה קרה
1 חלמון
2 כפות מים קרים
למלית:
200 גר' שוקולד מריר קצוץ
150 גר' חמאה או מרגרינה
1/4 כוס דבש
2 ביצים שלמות
3 חלמונים
דרך הכנה
  1. מכניסים את הקמח, המלח והסוכר לקערת מעבד מזון, מפעילים ב-2 פולסים, חותכים את החמאה לקוביות ומעבירים למעבד במזון, מפעילים במספר פולסים עד לקבלת תערובת פירורית, מערבבים את החלמון עם המים ומוסיפים, מפעילים קצרות רק עד שמתקבל בצק ראשוני, מוציאים למשטח מקומח ולשים קלות, אוספים לכדור ומשטחים, עוטפים בניילון ומאחסנים לשעה במקרר.
  2. מחממים את התנור ל-180°.
  3. מרדדים את הבצק לעלה הגדול ב-5 ס"מ מקוטר תבנית פאי עם תחתית מתפרקת בגודל 24, מניחים בצבנית ומהדקים לתחתית והדפנות, משאירים את יתרת הבצק ליפול מעבר לדפנות.
  4. מנקבים את התחתית בעזרת מזלג ומכניסים לאפיה של 10 דקות, מוציאים ומסירים בעזרת סכין משוננת את עודפי הבצק מהתבנית עד לגובה הדפנות, מחזירים לאפיה עד להזהבה קלה, מוציאים מהתנור.
  5. ממיסים את השוקולד והחמאה בכלי כפול או במיקרוגל.
  6. מקציפים את הביצים השלמות והחלמונים עם הדבש 2 דקות במהירות גבוהה לקציפה בהירה, מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים לקבלת תערובת אחידה, יוצקית לתחתית האפויה.
  7. מכניסים לאפיה של 7 דקות, המלית נראית נוזלית, היא מתייצבת בקרור.
  8. מוציאים ומצננים לחלוטין בתבנית על רשת.
  9. שומרים במקרר ומגישים בטמפרטורת החדר עם קצפת או כדור גלידת וניל.

טארט שוקולד דבש

By Published: מאת אבי מ. 1 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: לבצק:1/2 1 כוסות קמח1/4 כפית מלח3 כפות סוכר100 גר' חמאה או מרגרינה קרה1 חלמון2 כפות מים קריםלמלית:200 גר' שוקולד מריר ...... Directions:
מכניסים את הקמח, המלח והסוכר לקערת מעבד מזון, מפעילים ב-2 פולסים, חותכים את החמאה לקוביות ומעבירים למעבד במזון, מפעילים במספר פולסים עד לקבלת תערובת פירורית, מערבבים את החלמון עם המים ומ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר