Pesto
תפריט
ד', 17 אוק 2018, 13:46
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי מיסלי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5337   

מרובעי מיסלי
32 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
3/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1 כוס פתיתי שיבולת שועל קלויים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס תאנים מיובשות קצוצות*
3/4 כוס צימוקים
2 כפות שומשום קלוי
2 כפות גרעיני חמניות קלויים
70 גר' חמאה או מרגרינה
1/4 כוס דבש
2 כפות מים
1 ביצה טרופה
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, משמנים קלות תבנית 24X30.
  2. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
  3. מוסיפים את התאנים, הצימוקים, גרעיני החמניות והשומשום ומערבבים.
  4. מחממים בסיר קטן את החמאה עם הדבש והמים עד להמסה, מוסיפים לתערובת ומערבבים תוך כדי הוספת הביצה.
  5. יוצקים לתבנית ומשטחים, אופים כ-40 דקות או עד להשחמה קלה.
  6. מוציאים ומצננים בתבנית על רשת לפני חיתוך.

לקליית פתיתי שיבולת השועל (קווקר) גרעיני החמניות והשומשום - מחממים מחבת טפלון וקולים בבחישה עד להזהבה קלה.

הערות
*או כל פרי יבש אחר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
אפשר להחליף את החמאה בשמן??
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן.
1
האם ניתן להמיר את הקמח הלבן בקמח מלא?
מרובעי מיסלי By , 2006-09-04T06:09:14+03:00 מרובעי מיסלי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 32 Tags: none Ingredients: - 3/4 כוס קמח1/2 כפית אבקת אפיה1 כוס פתיתי שיבולת שועל קלויים3/4 כוס סוכר3/4 כוס תאנים מיובשות קצוצות*3/4 כוס צימוקים 2 כפות שומשום קלוי2 כפות גרעיני חמניות קלו... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, משמנים קלות תבנית 24X30. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים. מוסיפים את התאנים, הצימוקים, גרעיני החמניות...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר