Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 18:44
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה אפויה ברוטב 3 גבינות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7894   

פסטה אפויה ברוטב 3 גבינות
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
500 גר' פנה או כל פסטה חלולה קצרה
1 כוס חלב
3/4 כוס גבינת ריקוטה
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת דק
1/3 כוס גבינת פרמזן מגורדת
2 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
1/4 כוס פירורי לחם
30 גר' חמאה מומסת
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°.
  2. מבשלים את הפסטה על פי ההוראות לדרגת אל-דנטה.
  3. בזמן בישול הפסטה מכינים את הרוטב, מערבבים בקערה גדולה את החלב עם גבינת הריקוטה, מוסיפים את שאר הגבינות והפטרוזיליה ומערבבים היטב, בודקים תיבול מלח ופלפל לפי הטעם.
  4. מסננים את הפסטה מהמים ומעבירים לקערה בעודה חמה מאד ומערבבים עם הרוטב עד שהפסטה מצופה ברוטב, מעבירים לכלי חסין אש ומשטחים בצורה אחידה, מערבבים את פירורי הלחם עם החמאה המומסת ומפזרים מעל.
  5. אופים כ-30 דקות עד שהפסטה מבעבעת ופירורי הלחם משחימים, מוציאים ומגישים מיד.

פסטה אפויה ברוטב 3 גבינות

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 500 גר' פנה או כל פסטה חלולה קצרה 1 כוס חלב3/4 כוס גבינת ריקוטה1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת דק1/3 כוס גבינת פרמזן מגורדת2 כפות פטרוזיליה טריה קצוצהמלח ופלפל גרוס לפי ...... Directions:
מחממים את התנור ל-180°. מבשלים את הפסטה על פי ההוראות לדרגת אל-דנטה. בזמן בישול הפסטה מכינים את הרוטב, מערבבים בקערה גדולה את החלב עם גבינת הריקוטה, מוסיפ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר