Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 06:58
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלמון ברוטב טיריאקי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7042   

סלמון ברוטב טיריאקי
4 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
4 נתחי פילה סלמון עם העור במשקל 300-250 גר'
1/2 כוס רוטב סויה
4 כפות סוכר חום כהה
1/4 כוס יין אדום יבש
1 כף מיץ לימון טבעי
2 שיני שום כתושות
מעט ג'ינג'ר טרי מגורד
דרך הכנה
  1. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב בקערה עד להמסת הסוכר.
  2. מניחים את נתחי הדג בקערה שטוחה, יוצקים את הרוטב מעל והופכים לציפוי, מניחים במקרר לשעתיים, הופכים לפחות פעם אחת.
  3. מחממים את התנור ל-200°, מניחים את נתחי הדג בתבנית תנור צד העור למטה.
  4. מביאים את הרוטב לרתיחה בסיר קטן, מבשלים 5 דקות על להבה בינונית וברתיחה קלה עד לצימום הרוטב.
  5. יוצקים את הרוטב המצומצם על נתחי הדג ומכניסים לאפיה של כ-20 דקות או עד לבדיקה בעזרת מזלג שבשר הדג נפרד.
  6. מוציאים ומגישים.
הערות
  • ניתן להכין גם עם טונה או לוקוס.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
המתכון מזעזע אל תנסו בבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
Sea Cevina או Grouper Bass, קיימים מספר סוגים כאשר הלבן הוא המובחר.
1
שלום
אני חיה בפראג, והייתי רוצה לדעת איך נקרא דג הלוקוס באנגלית או לועזית?
תודה
סלמון ברוטב טיריאקי By , 2006-07-17T09:07:01+03:00 סלמון ברוטב טיריאקי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 נתחי פילה סלמון עם העור במשקל 300-250 גר' 1/2 כוס רוטב סויה4 כפות סוכר חום כהה1/4 כוס יין אדום יבש1 כף מיץ לימון טבעי2 שיני שום כתושותמעט ג'ינג'ר טרי מגורד... Instructions: מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב בקערה עד להמסת הסוכר. מניחים את נתחי הדג בקערה שטוחה, יוצקים את הרוטב מעל והופכים לציפוי, מניחים במקרר לשעתיים, הופכים לפחות פעם אחת. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר