Pesto
תפריט
ב', 20 נוב 2017, 22:47
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלמון ברוטב טיריאקי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6637   

סלמון ברוטב טיריאקי
4 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
4 נתחי פילה סלמון עם העור במשקל 300-250 גר'
1/2 כוס רוטב סויה
4 כפות סוכר חום כהה
1/4 כוס יין אדום יבש
1 כף מיץ לימון טבעי
2 שיני שום כתושות
מעט ג'ינג'ר טרי מגורד
דרך הכנה
  1. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב בקערה עד להמסת הסוכר.
  2. מניחים את נתחי הדג בקערה שטוחה, יוצקים את הרוטב מעל והופכים לציפוי, מניחים במקרר לשעתיים, הופכים לפחות פעם אחת.
  3. מחממים את התנור ל-200°, מניחים את נתחי הדג בתבנית תנור צד העור למטה.
  4. מביאים את הרוטב לרתיחה בסיר קטן, מבשלים 5 דקות על להבה בינונית וברתיחה קלה עד לצימום הרוטב.
  5. יוצקים את הרוטב המצומצם על נתחי הדג ומכניסים לאפיה של כ-20 דקות או עד לבדיקה בעזרת מזלג שבשר הדג נפרד.
  6. מוציאים ומגישים.
הערות
  • ניתן להכין גם עם טונה או לוקוס.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
המתכון מזעזע אל תנסו בבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
Sea Cevina או Grouper Bass, קיימים מספר סוגים כאשר הלבן הוא המובחר.
1
שלום
אני חיה בפראג, והייתי רוצה לדעת איך נקרא דג הלוקוס באנגלית או לועזית?
תודה

סלמון ברוטב טיריאקי

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 4 נתחי פילה סלמון עם העור במשקל 300-250 גר' 1/2 כוס רוטב סויה4 כפות סוכר חום כהה1/4 כוס יין אדום יבש1 כף מיץ לימון טבעי2 שיני שום כתושותמעט ג'ינג'ר טרי מגורד...... Directions:
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב בקערה עד להמסת הסוכר. מניחים את נתחי הדג בקערה שטוחה, יוצקים את הרוטב מעל והופכים לציפוי, מניחים במקרר לשעתיים, הופכים לפחות פעם אחת. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר