Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 16:02
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטוציני עם אספרגוס

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5119   

פטוציני עם אספרגוס
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: לא צוין
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
500 גר' פטוציני
3 כפות שמן זית
1 שן שום קצוצה
400 גר' אספרגוס צעיר טרי
4 כפות מרק עוף או ירקות
1 כף נענע טריה קצוצה (לא חובה)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
4 כפות גבינת ריקוטה
קורט אגוז מוסקט
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
דרך הכנה
  1. מבשלים את הפטוציני לדרגת אל-דנטה.
  2. בזמן בישול הפסטה, מסירים את הקצוות מהאספרגוס וחותכים ליחידות של 5 ס"מ.
  3. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את השום ומאדים קלות, מוסיפים את  מרק העוף או הירקות ומערבבים.
  4. מוסיפים את האספרגוס וממשיכים לבשל כ-3 דקות בערבוב עד לריכוך קל מאד, מוסיפים את הנענע ומערבבים, מסירים מהאש.
  5. בסיר קטן מערבבים את גבינת הריקוטה עם 1/4 כוס מי בישול הפסטה, מערבבים וטועמים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים עד להמסת הגבינה ומסירים מהאש.
  6. מניחים את הפסטה המבושלת המסוננת בקערת הגשה.
  7. יוצקים את רוטב הגבינה ומערבבים קלות.
  8. יוצקים מעל את האספרגוס, מפזרים מעל גבינת פרמזן ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 9
אחלה מתכון. לא היה לי מרק עוף/ירקות ולכן לא שמתי, ועדיין יצא מעולה.

פטוציני עם אספרגוס

By Published: מאת אבי מ. 4.5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 500 גר' פטוציני 3 כפות שמן זית1 שן שום קצוצה400 גר' אספרגוס צעיר טרי4 כפות מרק עוף או ירקות1 כף נענע טריה קצוצה (לא חובה)מלח ופלפל שחור לפי הטעם4 כפות גבינת ריקוט...... Directions:
מבשלים את הפטוציני לדרגת אל-דנטה. בזמן בישול הפסטה, מסירים את הקצוות מהאספרגוס וחותכים ליחידות של 5 ס"מ. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את השום ומאדים קלות, מוסיפים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר