Pesto
תפריט
ה', 29 יונ 2017, 03:35
110384 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות שקדים ופיסטוק

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5797   

עוגיות שקדים ופיסטוק
28 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים
125 גר' שקדים טחונים
1/2 כוס סוכר
4 כפות קורנפלור
30 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת
1 כף שמנת חמוצה
1 ביצה טרופה
1 כף ליקר אמרטו
30 גר' פיסטוק קלוף וקצוץ
אבקת סוכר
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-190°, מניחים 28 עטרות נייר קטנות כפולות* על תבנית אפיה.
  2. בקערה מערבבים את השקדים הטחונים, הסוכר והקורנפלור, יוצרים גומה.
  3. יוצקים לגומה את המרגרינה המומסת, הביצה, השמנת והליקר, בעזרת כף עץ מערבבים לתערובת אחידה.
  4. ממלאים את עטרות הנייר עד ל-2/3 גובה העטרות, מפזרים מעל את הפיסטוקים הקצוצים, מנפים מעל מעט אבקת סוכר.
  5. מכניסים לאפיה של כ-12 דקות או עד להזהבה, מוציאים ומצננים על רשת.
הערות
  • עטרות בקוטר 3 ס"מ, כפולות - עטרת בתוך עטרת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן, להחליף בחלב קוקוס או סויה.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בוקר טוב ושבת שלום גם לך.
1
שונט (מקצוענ/ית)
אבי בוקר טוב ושבת שלום לך

עוגיות שקדים ופיסטוק

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 28 Ingredients: 125 גר' שקדים טחונים1/2 כוס סוכר4 כפות קורנפלור30 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת1 כף שמנת חמוצה1 ביצה טרופה1 כף ליקר אמרטו30 גר' פיסטוק קלוף וקצוץאבקת סוכר...... Directions:
מחממים את התנור ל-190°, מניחים 28 עטרות נייר קטנות כפולות* על תבנית אפיה. בקערה מערבבים את השקדים הטחונים, הסוכר והקורנפלור, יוצרים גומה. ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר