Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 20:48
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוף בזיתים ויין לבן

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4085   

עוף בזיתים ויין לבן
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1/2 1 קג' עוף מחולק ל-8 חלקים
מלח
1/2 כפית פלפל שחור
קמח
6 כפות שמן זית
1 בצל גדול חצוי ופרוס דק
2 שיני שום קצוצות
1 גבעול רוזמרין
1/2 1 כוסות יין לבן יבש
4 כפות צלפים משומרים (לא חובה)
100 גר' זיתים שחורים מגולענים חצויים
2 כפיות חומץ בלסמי
דרך הכנה
  1. מייבשים היטב את חלקי העוף ומתבלים במלח ופלפל.
  2. מקמחים מעט את חלקי העוף ומנערים עודפים, במחבת מחממים מחצית השמן ומטגנים את חלקי העוף מכל הצדדים עד להזהבה, מוציאים לצלחת, שופכים את השמן.
  3. מחממים את יתרת השמן במחבת, מוסיפים ומטגנים את הבצל והשום , מוסיפים את הרוזמרין ומטגנים עד להזהבת הבצל.
  4. מוסיפים את חלקי העוף, מוסיפים את היין, מבשלים דקה תוך גירוד תחתית המחבת, ממשיכים בבישול עם מכסה על להבה בינונית כ-45 דקות עד לריכוך העוף.
  5. כ-10 דקות לפני גמר הבישול מוסיפים את הצלפים, הזיתים והחומץ ומבשלים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הכנסי בדפדפן ל-כלים>אפשרויות אינטרנט.

לחצי למעלה על "השתמש בהדף הנוכחי" (כשאת נמצאת בעמוד פסטו הראשי).
3
איך אני הופכת את פסטו לדף הבית שלי?
עוף בזיתים ויין לבן By , 2006-06-03T10:06:36+03:00 עוף בזיתים ויין לבן Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 1/2 1 קג' עוף מחולק ל-8 חלקיםמלח1/2 כפית פלפל שחורקמח6 כפות שמן זית1 בצל גדול חצוי ופרוס דק2 שיני שום קצוצות1 גבעול רוזמרין1/2 1 כוסות יין לבן יבש... Instructions: מייבשים היטב את חלקי העוף ומתבלים במלח ופלפל. מקמחים מעט את חלקי העוף ומנערים עודפים, במחבת מחממים מחצית השמן ומטגנים את חלקי העוף מכל הצדדים עד להזהבה, מוציאים לצלחת, שופ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר