Pesto
תפריט
ד', 17 אוק 2018, 13:45
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריגטוני בשמנת וגבינה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5419   

ריגטוני בשמנת וגבינה
4 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
500 גר' פסטה ריגטוני*
1/2 כוס שמנת מתוקה
3 כפות גבינת שמנת
100 גר' גבינת פרמזן מגורדת
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
3 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה
דרך הכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה, מסננים ומחזירים לסיר.
  2. בקערה מערבבים את השמנת והגבינה, מוסיפים לסיר הפסטה החמה ומערבבים.
  3. מוסיפים את גבינת הפרמזן והפטרוזיליה, מערבבים, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  4. מגישים מייד. 
הערות
  • * ריגטוני - צינורות פסטה, ניתן להחליף בכל פסטה חלולה אחרת.
  • ניתן להחליף את גבינת השמנת בגבינה לבנה אחרת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
תודה לך זה יצא מאוד טעים בעלי אהב את זה מאוד
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט.
1
האם יש אפשרות לשים פטריות שמפיון או בשר חתוך
ריגטוני בשמנת וגבינה By , 2006-05-30T00:05:34+03:00 ריגטוני בשמנת וגבינה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 500 גר' פסטה ריגטוני*1/2 כוס שמנת מתוקה3 כפות גבינת שמנת100 גר' גבינת פרמזן מגורדתמלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם3 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה... Instructions: מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה, מסננים ומחזירים לסיר. בקערה מערבבים את השמנת והגבינה, מוסיפים לסיר הפסטה החמה ומערבבים. מוסיפים את גבינת הפר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר