Pesto
תפריט
ב', 22 אוק 2018, 11:54
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בראוניז גבינה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6753   

בראוניז גבינה
16 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 8.7
[7 מדרגים]
 
מרכיבים
120 גר' חמאה או מרגרינה רכה
250 גר' גבינת שמנת בטמפרטורת החדר
1/2 1 כוסות סוכר
3 ביצים (מס' 2)
1 כפית אבקת קפה נמס מומסת ב-2 כפות מים חמים
1/2 כוס קקאו
3/4 כוס קמח
12 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
2 כפיות תמצית וניל
1 כוס אגוזים קצוצים
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, מרפדים תבנית מרובעת 24 בנייר אפיה תחתית ודפנות.
  2. מנפים לקערה את הקמח, הקקאו, אבקת האפיה והמלח, מניחים בצד.
  3. בקערה בוחשים היטב את החמאה והגבינה לתערובת אחידה וקלה, מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי בחישה.
  4. מוסיפים את הקפה המומס, מוסיפים את תערובת הקמח ותמצית הוניל ומערבבים, מוסיפים את האגוזים.
  5. יוצקים לתבנית, מחליקים ומכניסים לאפיה של 30-35 דקות, לא יותר.
  6. מוציאים ומצננים לחלוטין, מעבירים למקרר לשעה, מוציאים והופכים על מגש, חותכים לריבועים 6X6 ס"מ.
הערות
  • ניתן להמיר את גבינת השמנת בכל גבינה לבנה אחרת.
  • הקרור במקרר לחיתוך נוח יותר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
14
ציון 1
עוגה בינונית, התאכזבתי לא מורגש השוקולדיות ואין שום טעם גבינתי . טעם די מוזר ולא ברור
12
ציון 10
עוגה נהדרת, במיוחד שהילדים שלי לא הרגישו שיש גבינה, יוצאת שוקולדית וטעימה.
11
ציון 10
עוגה נהדרת, במיוחד שהילדים שלי לא הרגישו שיש גבינה, יוצאת שוקולדית וטעימה.
10
אבי מ. (מקצוענ/ית)
תבנית עגולה 26.
9
ציון 10
לאיזה תבנית עגולה אפשר להמיר אם אין 24 מרובעת תודה לך על האתר הנהדר והמענין חג שבועות שמח {נ.ב אני ממליץ על האתר לחברי}
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ציון 10
תודה גם לך ויום נהדר.
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן, להקפיד על גבינה לא נוזלית, אפשר להשתמש בגבינה כחושה מסוג "טוב טעם".
5
תודה שענית לי לגבי גבינת שמנת.
אם ככה בעוגה זו אני בוחרת את אחוזי השומן.
תודה
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
תוקן.
2
בדרך ההכנה לא מוזכר הקקאו.
תודה יהודית
1
שלום
פעם אחת ולתמיד אני נבקשת לדעת מה זה גבינת שמנת.
תודה ולילה טוב.
טובה
בראוניז גבינה By , 2006-05-28T21:05:09+03:00 בראוניז גבינה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 120 גר' חמאה או מרגרינה רכה250 גר' גבינת שמנת בטמפרטורת החדר1/2 1 כוסות סוכר3 ביצים (מס' 2)1 כפית אבקת קפה נמס מומסת ב-2 כפות מים חמים1/2 כוס קקאו3/4 כוס קמח... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, מרפדים תבנית מרובעת 24 בנייר אפיה תחתית ודפנות. מנפים לקערה את הקמח, הקקאו, אבקת האפיה והמלח, מניחים בצד. בקערה בוחשים היטב את הח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר