Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 16:03
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטוצ'ני ברוטב גבינה וסלמון מעושן

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4051   

פטוצ'ני ברוטב גבינה וסלמון מעושן
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
250 גר' גבינת שמנת
2 חלמונים
10 גר' סלמון מעושן פרוס
500 גר' פטוציני
1 כף פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה.

בזמן בישול הפסטה מערבבים את הגבינה עם החלמונים לתערובת אחידה, חותכים את הסלמון המעושן לרצועות.

בגמר בישול הפסטה מסננים מהמים, מעבירים לקערה בעודה חמה, מוסיפים את רצועות הסלמוןו הפטרוזיליה, יוצקים מעל את תערובת הגבינה והחלמונים ומערבבים במהירות.

מגישים חם ומיד.

פטוצ'ני ברוטב גבינה וסלמון מעושן

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 250 גר' גבינת שמנת 2 חלמונים10 גר' סלמון מעושן פרוס500 גר' פטוציני1 כף פטרוזיליה קצוצהמלח ופלפל שחור לפי הטעם ...... Directions:
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה.בזמן בישול הפסטה מערבבים את הגבינה עם החלמונים לתערובת אחידה, חותכים את הסלמון המעושן לרצועות.בגמר בישול הפסטה מסננים מהמים, מעבירים לקערה ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר