Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 16:02
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

משולשי גבינה בבצק טמפורה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5630   

משולשי גבינה בבצק טמפורה
טיגון עמוק
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
500 גר' גבינת גלעד
לציפוי:
1 כוס קמח תופח
1 כוס קורנפלור
1 חלבון ביצה
1/2 כוס מים קרים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
1/4 כפית פלפל לבן
שמן לטיגון עמוק
שיפודי במבוק
דרך הכנה
  1. חותכים את הגבינה למשולשים בעובי 2 ס"מ, צלעות משולש 4 ס"מ.
  2. נועצים שיפוד לעומק 2 ס"מ בבסיס כל משולש ומניחים בצד.
  3. מערבבים את החומרים היבשים, טורפים מעט את החלבון, ומוסיפים בהדרגה יחד עם המים לקערה, מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה. משהים את הבלילה לכ-20 דקות.
  4. מחממים את השמן במחבת לטיגון עמוק, מטפטפים טיפת בלילה לשמן לבדיקה אם הגיע לחום הדרוש.
  5. טובלים רק את הגבינה בכל שיפוד בבלילה ומכניסים לשמן, לא מרפים מהשיפוד עד להזהבה
    קלה ואז מניחים להמשך טיגון עד להזהבה עמוקה.
  6. מוציאים לספיגת עודפי שמן על נייר מגבת, מגישים חם.
הערות
  • ניתן להחליף בכל גבינה צהובה קשה ורצוי מעט פיקנטית.
  • ניתן לחתוך לכל צורה שרוצים.

משולשי גבינה בבצק טמפורה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: 500 גר' גבינת גלעדלציפוי:1 כוס קמח תופח1 כוס קורנפלור1 חלבון ביצה1/2 כוס מים קרים1/2 כפית מלח1/2 כפית סוכר1/4 כפית פלפל לבןשמן לט...... Directions:
חותכים את הגבינה למשולשים בעובי 2 ס"מ, צלעות משולש 4 ס"מ. נועצים שיפוד לעומק 2 ס"מ בבסיס כל משולש ומניחים בצד. מערבבים את החומרים היבשים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר