Pesto
תפריט
ב', 20 נוב 2017, 23:06
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מטבל גבינת פטה ופלפלים קלויים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4904   

מטבל גבינת פטה ופלפלים קלויים
4 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» מטבלים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
 
מרכיבים
3 פלפלים אדומים קלויים
6 עגבניות מיובשות*
8 זיתי קלמטה**
250 גר' גבינת פטה
250 גר' גבינת קוטג'
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מעט שבבי פלפל צ'ילי (לבחירה)
שמן זית
דרך הכנה
  1. מקצצים דק את הפלפלים הקלויים ומעבירים לקערה.
  2. מקצצים דק את העגבניות המיובשות והזיתים ומעבירים לקערה.
  3. מפוררים את גבינת הפטה לקערה, מוסיפים את גבינת הקוטג' והפטרוזיליה, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים שבבי פלפל צ'ילי לפי הטעם.
  4. מעבירים לקערת הגשה ומזלפים שמן זית מעל.
הערות
  • *עגבניות מיובשות בשמן או עגבניות מיובשות שהושרו 20 דקות במים חמים וסוננו.
  • **או זיתים שחורים אחרים מסוג טוב.
  • ניתן להחליף את גבינת הפטה בגבינה בולגרית.
  • ניתן להשתמש בפלפלים קלויים (לא מוחמצים) קנויים או לקלות פלפלים על להבת הגז או מתחת לגריל בתנור עד לצריבת הקליפה, להכניס מייד לשקית ניילון ולסגור, להניח כ-1- דקות ולהסיר את הקליפה, לחצות ולגלען.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר ללא עגבניות מיובשות, הטעם בהתאם.
1
שלום רב! האם העגבניות המיובשות כל כך חיונות למתכנון או שיש תחליף..? תודה רבה

מטבל גבינת פטה ופלפלים קלויים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 3 פלפלים אדומים קלויים6 עגבניות מיובשות*8 זיתי קלמטה**250 גר' גבינת פטה250 גר' גבינת קוטג'3 כפות פטרוזיליה קצוצהמעט שבבי פלפל צ'ילי (לבחירה)שמן זית...... Directions:
מקצצים דק את הפלפלים הקלויים ומעבירים לקערה. מקצצים דק את העגבניות המיובשות והזיתים ומעבירים לקערה. מפוררים את גבינת הפטה לקערה, מוסיפים את גבינת הקוטג...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר