Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 18:48
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי גבינה ופירורים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11040   

מרובעי גבינה ופירורים
24 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות
ציון גולשים: 8.3
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
1/2 כוס צימוקים
1/2 2 כוסות קמח
150 גר' חמאה או מרגרינה קרה
2/3 כוס סוכר חום בהיר
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
500 גר' גבינת 9% או 5%
2 ביצים
3 כפות אבקת אינסטנט וניל
1/2 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפייה בתבנית 22X33.
  2. יוצקים מים חמים על הצימוקים בקערה ומשרים ל-10 דקות, מסננים מהמים ומניחים בצד.
  3. מנפים את הקמח ומעבירים לקערת מעבד מזון, מוסיפים את הסוכר ומפעילים ב-2 פולסים.
  4. מוסיפים את האגוזים, מוסיפים את החמאה הקרה חתוכה לקוביות, מפעילים במספר פולסים קצרים רק עד לקבלת פירורים גסים ולא מעבר לכך.
  5. מפזרים מחצית מהפירורים בתחתית התבנית ומהדקים קלות בלבד.
  6. מכניסים לאפיה של כ-10 דקות או עד להשחמה קלה, מוציאים מהתנור.
  7. בקערה מערבבים היטב את הגבינה, הביצים, האינסטנט פודינג, הסוכר, תמצית הוניל והצימוקים לתערובת אחידה, יוצקים על התחתית האפויה ומחליקים.
  8. מפזרים מעל את יתרת הפירורים ומחזירים לאפיה של כ-35 דקות או עד להשחמה קלה של הפירורים.
  9. מוציאים ומצננים לחלוטין בתבנית על רשת.
  10. חותכים למרובעים.
הערות
  • לשמור את העוגה במקרר.
  • העוגה טובה להקפאה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
11
ראובן מ. (עורך)
ניתן להחליף את אגוזי המלך במשהו אחר, ראי טבלת המרות. הם חלק מהנפח במתכון.
10
האם אפשר לוותר על האגוזים?
9
ציון 5
אני עשיתי ולא התלהבתי
7
שלום, האם אפשר להשתמש במתכון בשמן במקום חמאה או מרגרינה?
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כך היא צריכה להיות, ניתן להוסיף לתערובת המלית עוד 250 גר' גבינה, 1 ביצה, 1 כף פודינג ו-3 כפות סוכר לקבלת שכבה עבה יותר.
5
ציון 10
הכנתי יצא טעים מאוד. אך השכבה של הגבינה יצאה די נמוכה / דקה, האם כך זה צריך להיות
4
איזה קמח?.מה בלי אבקת אפיה?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין חובה.
1
האם חייבים להשתמש בצימוקים?

מרובעי גבינה ופירורים

By Published: מאת אבי מ. 4.15 כוכבים מתוך 5 3 גולשים תזמון: Yield: 24 Ingredients: 1/2 כוס צימוקים1/2 2 כוסות קמח150 גר' חמאה או מרגרינה קרה2/3 כוס סוכר חום בהיר1 כוס אגוזי מלך קצוצים500 גר' גבינת 9% או 5%2 ביצים3 כפות אבקת אינסטנט וניל...... Directions:
מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפייה בתבנית 22X33. יוצקים מים חמים על הצימוקים בקערה ומשרים ל-10 דקות, מסננים מהמים ומניחים בצד. מנפים את הקמח ומעב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר