Pesto
תפריט
ג', 18 דצמ 2018, 20:35
110409 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוף בציפוי פריך

מתכון של ניקי    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8884   

עוף בציפוי פריך
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
10 שוקיי עוף
1/4 כוס שמן זית
1 כפית גדושה שום כתוש
1 כפית גדושה פפריקה
1 כף אבקת מרק
1 כף דבש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 שקיות (70 גר' כ"א) ביסלי גריל מרוסק
1/2 כוס פירורי לחם
מעט שמן זית
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-200°, מניחים נייר אפיה משומן בתבנית.
  2. מערבבים את שמן הזית, השום, הפפריקה, אבקת המרק, כף הדבש בקערה קטנה, יוצקים על השוקיים ומערבבים בעזרת הידיים לציפוי אחיד מכל הצדדים.
  3. מערבבים את הביסלי המרוסק ופירורי הלחם בקערה נוספת.
  4. טובלים את השוקיים בתערובת פירורי הלחם  והביסלי לציפוי אחיד מכל הצדדים.
  5. מניחים את השוקיים בתבנית על נייר האפיה, מטפטפים מעל השוקיים מעט שמן זית נוסף.
  6. מכניסים לתנור, אופים כ-35-45 דקות עד להשחמה קלה או לפי הטעם, הופכים מדי פעם לצליה אחידה מכל הצדדים.
  7. גוזרים ריבועים מנייר כסף ועוטפים את קצה השוק.

מתכון וצילום - ניקי.

הערות
  • אבקת המרק והביסלי מכילים כמות מלח גדולה, להמליח מעט או לא להמליח כלל.
  • להגשה עם קטשופ או כל רוטב אחר.
  • מאוד מתאים לילדים ולפיקניק.
  • ניתן להכין את המתכון גם עם ירכיי עוף.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
אני מצפה את השוקיים בשומשום בלבד. מומלץ!!!!!
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ברכת שנה טובה וחתימה טובה גם לך kanert.
4
אהבתי :)
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן - ביסלי, ציפס מרוסק, פנקו...
2
ביסלי??? באמת כדאי להשתמש בביסלי?

אין איזשהו תחליף???
1
ציון 10
שלום
היום הכנתי את המתכון שהיה אתמול כרובית מטוגנת
נהדר אני כל כך נהנית מהאתר תבורך.
שבת שלום.
טובה
עוף בציפוי פריך By , 2006-05-04T20:05:55+03:00 עוף בציפוי פריך מתכון של ניקי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 10 שוקיי עוף1/4 כוס שמן זית1 כפית גדושה שום כתוש1 כפית גדושה פפריקה1 כף אבקת מרק1 כף דבשמלח ופלפל שחור לפי הטעם2 שקיות (70 גר' כ"א) ביסלי גריל... Instructions: מחממים את התנור ל-200°, מניחים נייר אפיה משומן בתבנית. מערבבים את שמן הזית, השום, הפפריקה, אבקת המרק, כף הדבש בקערה קטנה, יוצקים על השוקיים ומערבבים בעז...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר