Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 16:04
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט פטוש

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6364   

סלט פטוש
4 מנות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
2 עגבניות בינוניות
2 מלפפונים
1/2 בצל סגול
1 צנון בינוני
1 שן שום כתושה
2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
1 כף נענע קצוצה
מיץ מלימון טרי
מלח, פלפל
6 כפות שמן זית
1 פיתה, חתוכה לקוביות ( או 2 פרוסות לחם שחור)
1 כפית זעתר (או לפי הטעם)
דרך הכנה
  1. חותכים את העגבניות, המלפפונים, הצנון והבצל לקוביית בינוניות ומניחים בקערה.
  2. מוסיפים פטרוזיליה ומתבלים במיץ לימון, שום, מלח, פלפל וכף שמן זית.
  3. מחממים את שארית השמן במחבת ומטגנים את קוביות הפיתה או הלחם עד להזהבה.
  4. מוסיפיס את הקוביות לסלט ומערבבים קלות. זורים מעל זעתר.
  5. ניתן לגוון על ידי הוספת 200 גר' גבינת צאן רכה חתוכה לקוביות.
  6. קיימת גירסה לסלט זה בה משתמשים רק בקוביות לחם השחור ישן ללא טיגונם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
שלום לושינקה.

ראשית איננו שולחים מתכונים, הכל מתפרסם באתר.

שנית, אינני מכיר את האוכל או המנות במקדונלד.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא, מאכל ערבי ים תיכוני :-)
1
אבי שלום,
זה במקרה מאכל בוכרי??

סלט פטוש

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 2 עגבניות בינוניות2 מלפפונים1/2 בצל סגול1 צנון בינוני1 שן שום כתושה2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה1 כף נענע קצוצהמיץ מלימון טרימלח, פלפל6 כפות שמן זי...... Directions:
חותכים את העגבניות, המלפפונים, הצנון והבצל לקוביית בינוניות ומניחים בקערה. מוסיפים פטרוזיליה ומתבלים במיץ לימון, שום, מלח, פלפל וכף שמן זית. מחממים את ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר