Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 09:15
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כדורי בטטה ותפוחי אדמה ממולאים

מתכון של ניקי    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 13352   

כדורי בטטה ותפוחי אדמה ממולאים
14 מנות
טיגון עמוק
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
2 בטטות מבושלות
1 תפוח אדמה מבושל
פטריות טריות,קטנות ושלמות מטוגנות קלות
פרחי  כרובית קטנים מאודים
20 ג' חמאה
1/2 כוס קמח
1 כף אבקת מרק
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה
  1. מועכים את הבטטות והתפוח אדמה למחית, מוסיפים את החמאה.
  2. מוסיפים את הקמח והתבלינים ומערבבים.
  3. בידיים מקומחות יוצרים כדורים, מכניסים לכל כדור פטריה או כרובית, סוגרים את הכדור מכל הצדדים.
  4. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה מכל הצדדים.
  5. מוציאים בכף מסננת לנייר מגבת לספיגת עודפי שמן ומגישים.


מתכון וצילום - ניקי

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ראובן מ. (עורך)
מיד לאחר ההכנה. להפשיר מעט לפני טיגון.
5
האם אפשר להקפיא?
אם כן, באיזה שלב - כדורים?
כדורים עם מילוי?
או אחרי הטיגון?
בתודה מראש- יעל
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
רוטב חמוץ מתוק, ראי בחיפוש.

קשה למלא במרכיב בשרי שאינו מבושל מכיוון שתערובת רכה מדי.
1
שלום אבי
בקטגוריית האפיה-עוגות בחושות-כתוב עוגה בחושה קלאסית בטעם קפה אך יש מתעון של עוגת גבינה.האם...»»
כדורי בטטה ותפוחי אדמה ממולאים By , 2006-04-19T22:04:06+03:00 כדורי בטטה ותפוחי אדמה ממולאים מתכון של ניקי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 14 Tags: none Ingredients: - 2 בטטות מבושלות 1 תפוח אדמה מבושלפטריות טריות,קטנות ושלמות מטוגנות קלותפרחי  כרובית קטנים מאודים20 ג' חמאה1/2 כוס קמח1 כף אבקת מרק מלח ופלפל שח... Instructions: מועכים את הבטטות והתפוח אדמה למחית, מוסיפים את החמאה. מוסיפים את הקמח והתבלינים ומערבבים. בידיים מקומחות יוצרים כדורים, מכניסים לכל כדור פטריה או ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר