Pesto
תפריט
ו', 24 נוב 2017, 13:10
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

צלי בקר קובני

קוביות צלי בקר פיקנטי    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7888   

צלי בקר קובני
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים

1 כף שמן
1/2 קג' בשר בקר רזה לצלי חתוך לקוביות
1/2 כפית פלפל צ'ילי טחון או לפי הטעם
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 פלפל אדום קצוץ
2 כפיות אורגנו יבש
3 שיני שום כתושות
1 כף חומץ יין לבן
2 עגבניות בינוניות קצוצות
1 כוסות זיתים ירוקים מגולענים וחצויים לרוחב
1/4 כוס צימוקים
מלח ופלפל לפי הטעם

דרך הכנה
  1. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את קוביות הבשר מכל הצדדים עד להשחמה, מוסיפים את הבצל הקצוץ וממשיכים לטגן עד שהבצל הופך לשקוף.
  2. מוסיפים הצ'ילי, הפלפל האדום, האורגנו, השום, החומץ והעגבניות וממשיכים לבשל בסיר מכוסה, מוסיפים כוס מים ומבשלים עד לריכוך הבשר ומוסיפים מעט מים אם יש צורך, הרוטב צריך להיות סמיך והבשר צריך להתבשל במינימום נוזלים, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  3. לקראת תום הבישול מוסיפים את הזיתים והצימוקים. מבשלים עוד 10 דקות.
  4. מגישים עם מחית תפוחי אדמה או אורז לבן.
הערות
  • זמן הבישול לפי טיב הבשר.

צלי בקר קובני

By Published: קוביות צלי בקר פיקנטי מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 1 כף שמן1/2 קג' בשר בקר רזה לצלי חתוך לקוביות1/2 כפית פלפל צ'ילי טחון או לפי הטעם1 בצל בינוני קצוץ דק1 פלפל אדום קצוץ2 כפיות אורגנו יבש3 שיני שום כתושות...... Directions:
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את קוביות הבשר מכל הצדדים עד להשחמה, מוסיפים את הבצל הקצוץ וממשיכים לטגן עד שהבצל הופך לשקוף. מוסיפים הצ'ילי, הפלפל האדום, האורגנו, השום, החומץ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר