Pesto
תפריט
ב', 23 אוק 2017, 20:09
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פלפלים קלויים במישרה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9803   

פלפלים קלויים במישרה
שימור והחמצה
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

6-8 פלפלים ירוקים בהירים, רצוי ארוכים מסוג שושקה
למשרה:
3/4 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ יין או חומץ רגיל
3 שיני שום קצוצות דק
1 כף חרדל גרגרים
1 כף דבש
1 כף פטרוזיליה טריה קצוצה דק
1/2 כפית אורגנו יבש
6 זיתי קלמטה מגולענים קצוצים דק (לא חובה)
1/2 כפית מלח או לפי הטעם

דרך הכנה
  1. קולים את הפלפלים על להבה או מתחת לגריל בתנור, מעבירים לשקית ניילון וסוגרים, מניחים ל-10 דקות, מוציאים ומסירים את הקליפה, מניחים את הפלפלים בקערה שטוחה אחד ליד השני.
  2. מערבבים בקערה את כל חומרי המשרה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, יוצקים על הפלפלים.
  3. מניחים לספיגת טעמים של 8 שעות או יותר, הופכים מדי פעם.
  4. שומרים במקרר, מוציאים לטמפרטורת החדר חצי שעה לפני ההגשה.
הערות
  • לאחר הקלייה ניתן לגלען את הפלפלים או להשאירם שלמים.
  • ניתן גם לטגן את הפלפלים במחבת ולהניחם כפי שהם בקליפתם בתבנית.
  • ניתן להוסיף פלפל חריף טרי קלוי פרוס.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
עשיתי עם פלפלים אדומים הוספתי פחות דבש לטעמי מעולה

פלפלים קלויים במישרה

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: 6-8 פלפלים ירוקים בהירים, רצוי ארוכים מסוג שושקהלמשרה:3/4 כוס שמן זית1/4 כוס חומץ יין או חומץ רגיל3 שיני שום קצוצות דק1 כף חרדל גרגרים1 כף דבש...... Directions:
קולים את הפלפלים על להבה או מתחת לגריל בתנור, מעבירים לשקית ניילון וסוגרים, מניחים ל-10 דקות, מוציאים ומסירים את הקליפה, מניחים את הפלפלים בקערה שטוחה אחד ליד השני.מערבבים בקערה את כל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר