Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 07:27
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קוגל איטריות מתוק

מאפה איטריות חלבי מתוק

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 18998   

קוגל איטריות מתוק
14 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קינוחים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

500 גר' איטריות ביצים ברוחב בינוני
7 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 1 כפיות תמצית וניל
2 כוסות חלב
3 גביעים שמנת חמוצה
2 גביעים גבינת קוטג'
1 כף קינמון טחון או לפי הטעם
תוספות - בהערות
לציפוי פריך:
1/2 כוס קורפלקס מרוסק
1 כף סוכר חום
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 כפית קינמון טחון
50 גר' חמאה רכה

דרך הכנה
  1. מבשלים את האיטריות במים לדרגת אל-דנטה ומסננים היטב.
  2. מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית טבעת או תבנית 24 או תבנית לחם גדולה.
  3. בקערה גדולה טורפים את הביצים ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים, מוסיפים את האיטריות המבושלות ומערבבים.
  4. מומלץ להשאיר את התערובת בקערה ולאחסן במקרר ללילה, למחרת לצקת לתבנית המשומנת.
  5. מערבבים את חומרי הציפוי ללא החמאה בקערה ומניחים בצד.
  6. מכניסים לאפיה של שעה, לאחר 20 דקות של אפיה מוציאים, מפזרים מעל את תערובת הציפוי, מנקדים בחתיכות חמאה וממשיכים באפיה עד להשחמה קלה.
  7. מוציאים ומצננים לפני פריסה והגשה.
הערות
  • תוספות לבחירה - 1 כוס צימוקים או כל פרי יבש קצוץ או 1 תפוח עץ קלוף וחתוך לקוביות.
  • ניתן להכין גם ללא הציפוי.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה

קוגל איטריות מתוק

By Published:

מאפה איטריות חלבי מתוק

מאת אבי מ.
0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 14 Ingredients: 500 גר' איטריות ביצים ברוחב בינוני7 ביצים1 כוס סוכר1/2 1 כפיות תמצית וניל2 כוסות חלב3 גביעים שמנת חמוצה2 גביעים גבינת קוטג'1 כף קינמון טחון או לפי הטעם...... Directions:
מבשלים את האיטריות במים לדרגת אל-דנטה ומסננים היטב.מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית טבעת או תבנית 24 או תבנית לחם גדולה.בקערה גדולה טורפים את הביצים ומוסיפים את שאר החומר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר