Pesto
תפריט
א', 20 אוג 2017, 07:03
110386 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טרפלס תפוז

טרפלס שוקולד מריר בטעם תפוז    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9489   

טרפלס תפוז
24 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: לא צוין
» ממתקים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

350 גר' שוקולד מריר (56% מוצקי קקאו לפחות) קצוץ
3/4 כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס מיץ תפוזים טבעי מסונן
1 כף גרידת קליפת תפוז
50 גר' חמאה רכה
2 כפיות סירופ תירס/מייפל/דבש
1 כף ליקר תפוזים טוב
קקאו או אגוזים קצוצים דק לציפוי

דרך הכנה
  1. מחממים את השמנת, גרידת התפוז ומיץ התפוזים בסיר קטן עד לפני רתיחה, מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה וסירופ התירס, מערבבים להמסת החמאה, מחזירים לחימום נוסף עד לפני רתיחה ומסירים מהאש.
  2. מסננים את התערובת לקערה ומוסיפים את השוקולד הקצוץ, מניחים כדקה, מוסיפים את הליקר מערבבים בעדינות ללא החדרת אויר עד להמסת השוקולד.
  3. מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר להתקשות.
  4. קורצים 24 כדורים ומגלגלים, מניחים בצלחת ובה הקקאו ומגלגלים לציפוי, מניחים בקערה שטוחה ומאחסנים במקרר.
  5. מוציאים מהמקרר מספר דקות לפני ההגשה.
הערות
  • ניתן להחליף את השמנת בשמנת לקפה ריץ'.
  • ניתן להחליף את החמאה במרגרינה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כפית תמצית וניל או אפשר ללא ליקר כלל.
5
אבי שלום מה אפשר לשים במקום ליקר או ברנדי
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן, אבל שיהיה טוב כי ברנדי חזק יותר בטעם.
3
O.K והאם אני יכולה להשתמש בברנדי במקום ליקר תפוזים ? רוצה להכין לסוף השבוע
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ציון 10
אין כלל, אפשר גם לא להשתמש כלל בשמנת, השמנת מדללת ומרככת את התערובת וכך מתקבל טרפל רך, כאשר מוסיפים טעמים...»»
1
== אבי, באיזה מיקרים משתמשים ביחס שווה של שוקולד ושמנת כשמכינים טרפלס ?

והאם אפשר להשתמש בברנדי כתחליף ?

טרפלס תפוז

By Published: טרפלס שוקולד מריר בטעם תפוז מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 24 Ingredients: 350 גר' שוקולד מריר (56% מוצקי קקאו לפחות) קצוץ3/4 כוס שמנת מתוקה1/4 כוס מיץ תפוזים טבעי מסונן1 כף גרידת קליפת תפוז50 גר' חמאה רכה2 כפיות סירופ תירס/מייפל/דבש1 כ...... Directions:
מחממים את השמנת, גרידת התפוז ומיץ התפוזים בסיר קטן עד לפני רתיחה, מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה וסירופ התירס, מערבבים להמסת החמאה, מחזירים לחימום נוסף עד לפני רתיחה ומסירים מהאש.מסנני...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר