Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 01:53
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות שוקולד אגוזים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7009   

* המחשה: By Kim Navarre via Wikimedia Commons
עוגיות שוקולד אגוזים
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים
120 גר' חמאה
60 גר' שוקולד מריר קצוץ
1/2 כוס שקדים מולבנים קצוצים
1/4 1 כוסות סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית מלח
1 ביצה טרופה קלות
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בשתי תבניות תנור או משטח סילקון.
  2. בסיר קטן ממיסים את החמאה והשוקולד על להבה נמוכה עד להמסה מלאה, מסירים מהאש ויוצקים לקערה, מצננים מעט.
  3. בקערה נוספת מערבבים את השקדים, הסוכר, תמצית הוניל, המלח והביצה.
  4. מערבבים את שתי התערובות, מנטפים כף מלאה במרחקים של 8 ס"מ בין העוגיות ומכניסים לאפיה של כ-8 דקות, העוגיות מבעבעות והופכות שטוחות ודקות.
  5. מוציאים ומצננים בתבנית עד להתקשות, מוציאים לצינון מלא על רשת.
הערות
  • ניתן להשתמש בכל סוג אגוזים אחר.
  • לשמור בכלי סגור בטמפרטורת החדר או להקפיא עם הפרדת ניילון בכלי אטום.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בוודאי, לא כל עוגיות השוקולד מכילות ביצים, אעלה מתכונים בשבוע הבא.
3
אבי היי.
האם אתה מכיר עוגיות שוקולד ללא ביצים?
תודה מראש
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ללא קמח, פלורנטינים.
1
זה ללא קמח?
עוגיות שוקולד אגוזים By , 2006-03-11T22:03:24+02:00 עוגיות שוקולד אגוזים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 120 גר' חמאה 60 גר' שוקולד מריר קצוץ 1/2 כוס שקדים מולבנים קצוצים 1/4 1 כוסות סוכר 1 כפית תמצית וניל 1/2 כפית מלח 1 ביצה טרופה קלות... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בשתי תבניות תנור או משטח סילקון. בסיר קטן ממיסים את החמאה והשוקולד על להבה נמוכה עד להמסה מלאה, מסירים מהאש ויוצקים לקערה, מצ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר