Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 07:10
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות שוקולד אגוזים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6671   

עוגיות שוקולד אגוזים
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
 
מרכיבים
120 גר' חמאה
60 גר' שוקולד מריר קצוץ
1/2 כוס שקדים מולבנים קצוצים
1/4 1 כוסות סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית מלח
1 ביצה טרופה קלות
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בשתי תבניות תנור או משטח סילקון.
  2. בסיר קטן ממיסים את החמאה והשוקולד על להבה נמוכה עד להמסה מלאה, מסירים מהאש ויוצקים לקערה, מצננים מעט.
  3. בקערה נוספת מערבבים את השקדים, הסוכר, תמצית הוניל, המלח והביצה.
  4. מערבבים את שתי התערובות, מנטפים כף מלאה במרחקים של 8 ס"מ בין העוגיות ומכניסים לאפיה של כ-8 דקות, העוגיות מבעבעות והופכות שטוחות ודקות.
  5. מוציאים ומצננים בתבנית עד להתקשות, מוציאים לצינון מלא על רשת.
הערות
  • ניתן להשתמש בכל סוג אגוזים אחר.
  • לשמור בכלי סגור בטמפרטורת החדר או להקפיא עם הפרדת ניילון בכלי אטום.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בוודאי, לא כל עוגיות השוקולד מכילות ביצים, אעלה מתכונים בשבוע הבא.
3
אבי היי.
האם אתה מכיר עוגיות שוקולד ללא ביצים?
תודה מראש
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ללא קמח, פלורנטינים.
1
זה ללא קמח?

עוגיות שוקולד אגוזים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: 120 גר' חמאה60 גר' שוקולד מריר קצוץ1/2 כוס שקדים מולבנים קצוצים1/4 1 כוסות סוכר1 כפית תמצית וניל1/2 כפית מלח1 ביצה טרופה קלות...... Directions:
מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בשתי תבניות תנור או משטח סילקון.בסיר קטן ממיסים את החמאה והשוקולד על להבה נמוכה עד להמסה מלאה, מסירים מהאש ויוצקים לקערה, מצננים מעט....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר