Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 03:00
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אמפנדס

כיסוני בצק אפויים דרום אמריקאים במלית בשר    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 15817   

אמפנדס
40 מנות
אפיה
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[6 מדרגים]
 
מרכיבים
לבצק:
1 קג' קמח
250 גר' מרגרינה
2 כפיות מלח
2 כוסות מים
למלית:
1/4 כוס שמן
2 בצלים בינוניים קצוצים
1 פלפל אדום קצוץ
700 קג' בשר בקר (עם שומן), טחון גס
מלח, פלפל
2 כפיות פפריקה מתוקה
50 גר' מרגרינה
40 זיתים שחורים או ירוקים מגולענים
5 ביצים קשות, חתוכות לשמיניות
דרך הכנה
  1. מעבדים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון, עד שנוצר גוש בצק אחיד, אם יש צורך
    מוסיפים עוד מעט קמח.
  2. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל והפלפל ומטגנים עד לשקיפות.
  3. מוסיפים 500 גר' מהבשר ומבשלים כ-20 דקות בבחישה, מוסיפים את התבלינים, ממשיכים לבשל 5 דקות נוספות ומסירים מהאש.
  4. מוסיפים לסיר את המרגרינה, מערבבים עד להמסה ומצננים את התערובת.
  5. מוסיפים את הבשר הנותר ומערבבים.
  6. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ וקורצים ממנו עיגולים בעזרת חותכן בקוטר 7-10 ס"מ.
  7. מניחים על מחצית עיגול הבצק כף תערובת בשר, זית אחד ושמינית ביצה קשה.
  8. מקפלים את המחצית השנייה מעל המלית, מהדקים היטב את השוליים, מקפלים אותם מעט
    כלפי מעלה.
  9. מורחים מעט ביצה טרופה מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל-180° עד להשחמה קלה.
  10. מוציאים וצננים על רשת.
  11.  מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
     

הערות
  • מס' היחידות בהתאם לגודל העיגולים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
20
נשמע מתכון מעניין...
האם אפשר להכין אותם ולשמור במקפיא? (בשר / גבינה)
18
למתכון אמפנדס יש להוסיף כמון בערך כפית אחת וזה משלים את האמפנדס הארגנטינאי.
17
ראובן מ. (עורך)
אפשרי. ראי כיצד להכין את המילוי במתכוני מילוי-גבינה.
16
ציון 10
הכנתי ויצא ממש טעים - שאלה האם ניתן לשים גבינה במקום בשר?
15
האם אפשר לעשות בגרסה חלבית ? אשמח לתגובות
14
אבי מ. (מקצוענ/ית)
פשוט שומן, אין חובה אבל מוסיף למרקם.
13
אבי-אני הארגנטיני עושה הרבה אמפנדס לא מבין מה נותן 50 ג מרגרינה במלית?הסבר ונמק תודה,אני מאוד נהנה מהאתר כל הכבוד
12
ציון 10
אבי, האמפנדס יצאו סוףףףף!!
11
אבי מ. (מקצוענ/ית)
1/4 1 כוסות שמן.
10
אבי איך אני ממירה את המרגרינה בבצק בשמן?
9
היי אבי
הכנתי, יצא פיצווווץ
חוסל מהר :)
אני לא הוספתי זיתים, והוספתי כפית שום
פשוט נפלא
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כל בצק ניתן להכין גם ידנית.
6
האם אפשר להכין את הבצק ביד, ולא במעבד מזון?
5
להוסיף 200 גרם מהבשר הלא מבושל לבשר המבושל? למה?
האם אפשר להחליף את הביצים במשהו אחר?
תודה!
4
עבודה שזיפית?חחחחחחח התכוונת חומד לסיזיפית
חחח,והתוצאה בהחלט שווה את המאמץ
אפשר לחשוב גם איזה מאמץ.....
3
נחמד...עבודה שזיפית...לא שווה את המאמץ....
2
ציון 10
אצלנו בבית נהוג גם להוסיף צימוקים כהים לתערובת. יותר טעים לי .
1
ציון 10
פשוט מתכון נהדר, הכנתי ופשוט ללקק את האצבעות.

שינויים ":

1. בלי ביצה, חתכתי את הזיתים...»»

אמפנדס

By Published: כיסוני בצק אפויים דרום אמריקאים במלית בשר מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 6 גולשים תזמון: Yield: 40 Ingredients: לבצק: 1 קג' קמח250 גר' מרגרינה2 כפיות מלח2 כוסות מיםלמלית:1/4 כוס שמן2 בצלים בינוניים קצוצים1 פלפל אדום קצוץ700 ...... Directions:
מעבדים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון, עד שנוצר גוש בצק אחיד, אם יש צורךמוסיפים עוד מעט קמח.מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל והפלפל ומטגנים עד לשקיפות.מוסיפים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר