Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 18:46
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגה בחושה עם גבינה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10286   

עוגה בחושה עם גבינה
12 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 8
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
200 גר' חמאה או מרגרינה רכה
250 גר' גבינת 9%
1/4 כוס שמן
1/2 כפית מלח
2/3 1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
6 ביצים (מס' 1)
1/2 2 כוסות קמח תופח (1 שקית 350 גר')
1 כף גרידת קליפת תפוז
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, משמנים ומקמחים תבנית חלולה מעוטרת (26) או תבנית חלולה אמריקאית.
  2. בקערת המיקסר מקציפים את החמאה, הגבינה, השמן והמלח עד לריכוך, מוסיפים את הסוכר וסוכר הוניל וממשיכים להקציף עוד 3 דקות, מפסיקים באמצע בכדי לגרד את דפנות הקערה.
  3. מוסיפים את גרידת קליפת התפוז ואת הביצים, אחת אחת, מוסיפים ביצה כאשר הקודמת הובלעה בתערובת, לאחר הביצה השלישית מוסיפים גם 1/2 כוס מכמות הקמח וממשיכים בתהליך.
  4. מוסיפים את יתרת הקמח ב-3 פעמים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית ומחליקים.
  6. מכניסים לאפיה של כ-50 דקות או עד לבדיקה עם קיסם.
  7. מוציאים ומצננים בתבנית על רשת 10 דקות.
  8. הופכים על רשת ומצננים לחלוטין.
הערות
  • באפיה בתבנית סיליקון לצנן את העוגה לחלוטין לפני ההוצאה מהתבנית.
  • כל החומרים חייבים להיות בטמפרטורת החדר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
ציון 8
אפשר להוסיף עוד גבינה ? לא מרגשים את הגבינה צריך קצת לשדרג את העוגה הוספתי שוקלד
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
על כל 250 גר' גבינה 9% או "טוב טעם"/"כנען"

1 חלמון

1/4 כוס סוכר

1 כף מידה...»»
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
1/2 2 כוסות קמח + 1/2 2 כפיות אבקת אפיה, לנפות לפני השימוש.
3
ברנדי (במטבח)
האם ניתן להשתמש בקמח רגיל ואבקת אפיה, אם כן מה הכמויות?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא ממש אבל את ניתן להכין עם גבינת קוטג' שמעבדים מעט בבלנדר או מעבירים במעיכה דרך מסננת
1
ברנדי (במטבח)
האם יש מרשם לעוגת גבינה עם קוטג'?

עוגה בחושה עם גבינה

By Published: מאת אבי מ. 4 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 12 Ingredients: 200 גר' חמאה או מרגרינה רכה250 גר' גבינת 9%1/4 כוס שמן1/2 כפית מלח2/3 1 כוס סוכר2 שקיות סוכר וניל6 ביצים (מס' 1)1/2 2 כוסות קמח תופח (1 שקית 350 גר'...... Directions:
מחממים את התנור ל-175°, משמנים ומקמחים תבנית חלולה מעוטרת (26) או תבנית חלולה אמריקאית. בקערת המיקסר מקציפים את החמאה, הגבינה, השמן והמלח עד לריכוך, מוסיפים את הס...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר