Pesto
תפריט
ב', 20 נוב 2017, 23:03
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטה ברוטב דלעת

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9598   

פסטה ברוטב דלעת
4 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
500 גר' פסטה - פנה, פרפלה וכו' 
100 גר' חמאה
3 כפות שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ דק
250 גר' דלעת מגורדת בפומפיה דקה
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כפית מלח
1 שן שום כתושה
מעט טימין
4 כפות גבינת פרמזן מגורדת
דרך הכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראת לדרגת אל-דנטה.
  2. בזמן בישול הפסטה מכינים את הרוטב, ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומוסיפים את שמן הזית, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד לשקיפות, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה קלה.
  3. מוסיפים את הדלעת ומבשלים עוד כ-15 דקות על להבה נמוכה, מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח והטימין ומביאים לרתיחה.
  4. מוסיפים את הפסטה לאחר סינון ממי הבישול ואת גבינת הפרמזן, מערבבים ומבשלים עוד כדקה בערבוב ומגישים.
  5. הרוטב מצוין להגשה גם עם רביולי או ניוקי.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא ברוטב דלעת לפסטה, הדלעת מתוקה מספיק ואין צורך בתוספת דבש ובטח לא קינמון.
6
יש לי שאלה - נראה לי שזה שהרוטב הזה דומה מאד לרוטב שאכלתי פעם ואני מנסה להכין שוב. אבל אם אני לא טועה...»»
5
תודה אבי
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מיכל שמנת = 250 מיל'.
3
אבי כמה זה מיכל שמנת
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בוודאי :-)
1
אבי, אני יכולה להחליף את הדלעת בבטטה ולהשאיר את שאר הוראות ההכנה כפי שהן?

פסטה ברוטב דלעת

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 500 גר' פסטה - פנה, פרפלה וכו'  100 גר' חמאה3 כפות שמן זית1 בצל בינוני קצוץ דק250 גר' דלעת מגורדת בפומפיה דקה1 מיכל שמנת מתוקה1 כפית מלח1 שן שום כתושהמע...... Directions:
מבשלים את הפסטה לפי ההוראת לדרגת אל-דנטה.בזמן בישול הפסטה מכינים את הרוטב, ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומוסיפים את שמן הזית, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד לשקיפות, מוסיפים את השום ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר