Pesto
תפריט
ו', 21 ספט 2018, 21:41
110402 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סטרוגנוף חזה עוף

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8319   

סטרוגנוף חזה עוף
4 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
4 חזות עוף ללא עור חתוכים לרצועות
2 כפות שמן
1 בצל בינוני חצוי ופרוס דק
200 גר' פטריות שמפניון קטנות חצויות
3 כפיות פפריקה מתוקה
1 כף רסק עגבניות
2 כפיות חרדל
1/2 כוס יין לבן יבש
1/2 כוס מרק עוף
1/2 כוס חלב קוקוס
1/2 כוס אגוזי מלך/שקדים/גוזי לוז קלויים וקצוצים
2 כפות פטרוזילה קצוצה
דרך הכנה
  1. מחממים את השמן במחבת גדולה, מטגנים את רצועות העוף עד להשחמה קלה, מוציאים לצלחת.
  2. באותה מחבת מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 2 דקות בבחישה.
  3. מוסיפים את הפפריקה, רסק העגבניות והחרדל ומטגנים עוד 2 דקות.
  4. מוסיפים את היין, המרק וחלב הקוקוס ומביאים לרתיחה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם, מבשלים 5 דקות על להבה בינונית.
  5. מוסיפים את רצועות העוף והפטרוזיליה ומבשלים עוד דקה, מוסיפים את האגוזים, מערבבים.
  6. מסירים מהאש ומגישים בתוספת אורז לבן.
הערות
  1. ניתן להשתמש גם בבשר עוף מהירכיים ("פרגיות").
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
10
תודה שהארת את עיני,שבת שלום
9
ראובן מ. (עורך)
אפשרי, אנא לחצי למעלה על "המרות ותחליפים".
8
שלום,אשמח לדעת אם אפשרי קצפת צמחית במקום החלב קוקוס או שמנת מתוקה?
7
I made it for dinner. it's out of this world.
Miryam
6
אבי תודה יצא אחלה! אשמח אם תוסיף מתכון של סלט קיסר כמו ב"קופי בר" במדור הסלטים. שוב תודה וערב טוב
5
תודה תודה על תשובתך, אני הולכת להכין עכשיו.
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן, לא משנה דבר, השמנת מעשירה את הרוטב.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
חלב הקוקוס במתכון מטעמי כשרות, במקור מכינים עם שמנת מתוקה.
סטרוגנוף חזה עוף By , 2006-02-19T19:02:17+02:00 סטרוגנוף חזה עוף Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 חזות עוף ללא עור חתוכים לרצועות 2 כפות שמן 1 בצל בינוני חצוי ופרוס דק 200 גר' פטריות שמפניון קטנות חצויות 3 כפיות פפריקה מתוקה 1 כף רסק עגבניות 2 כפיות חרדל... Instructions: מחממים את השמן במחבת גדולה, מטגנים את רצועות העוף עד להשחמה קלה, מוציאים לצלחת. באותה מחבת מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 2 דקות בבחישה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר