Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 10:39
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפוחי עץ במעטפת בצק

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7374   

תפוחי עץ במעטפת בצק
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» קינוחים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
1/4 כוס צימוקים
1/4 כוס אגוזים קצוצים
1/4 כוס סוכר חום
1/4 כפית קינמון טחון
1/4 כפית אגוז מוסקט
8 תפוחי עץ בגודל בינוני
מעט חמאה
400 גר' בצק עלים מופשר
מעט ביצה טרופה למריחה
דרך הכנה
  1. מערבבים בקערה את הצימוקים, האגוזים הקצוצים, הסוכר החום, הקינמון ואגוז המוסקט, מניחים בצד.
  2. מקלפים את התפוחים ומסירים את הליבה והגרעינים.
  3. מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ, חותכים ל-8 ריבועים בגודל 18X18 ס"מ.
  4. מניחים תפוח במרכז כל ריבוע, ממלאים את חלל התפוח בתערובת הצימוקים, מניחים כפית חמאה על המלית ומקפלים את שולי הבצק כלפי המרכז, מחברים ומהדקים את הקצוות לאטימה מוחלטת של התפוח ומניחים על נייר אפיה בתבנית.
  5. מורחים מעט ביצה טרופה על המאפה.
  6. אופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה כ-25 דקות או עד שהבצק תופח ומזהיב.
  7. מוציאים ומצננים על רשת.
  8. מגישים עם קרם פרש או שמנת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
עדיין לא.
1
ברנדי (במטבח)
אבי שלום,

האם יש מתכון לפשטידת תפוחים?

תפוחי עץ במעטפת בצק

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 1/4 כוס צימוקים 1/4 כוס אגוזים קצוצים1/4 כוס סוכר חום1/4 כפית קינמון טחון1/4 כפית אגוז מוסקט8 תפוחי עץ בגודל בינונימעט חמאה400 גר' בצק עלים מופשרמעט ביצה טרופה למריחה ...... Directions:
מערבבים בקערה את הצימוקים, האגוזים הקצוצים, הסוכר החום, הקינמון ואגוז המוסקט, מניחים בצד. מקלפים את התפוחים ומסירים את הליבה והגרעינים. מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ, חותכים ל-8 ר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר
  • עוגיות שבלול וניל שוקולד [אבי מ.] - עוגיות פריכות מבצק וניל ושוקולד.
  • בבקה קינמון [אבי מ.] - עוגת שמרים במלית קקאו וקינמון.
  • קיש פטריות ובצל [אבי מ.] - קיש פטריות ובצל ללא תחתית בצק, כמנה בפני עצמה או כתוספת למנה עיקרית.חלבי.
  • חומוס גזעי עם רוטב בצל או פטריות [ראובן מ.] - אין כמו להכין חומוס בבית, ביחוד אם הוא מציג מרקם וטעם של אותו חומוס שאכלנו "שם"...כמה סודות נחשפים, עם טיפים להכנה של חומוס משובח, הדורש רק טעם אישי נכון לשם תוצאה מעולה. בונוס: רוטב חם מלמעלה גורף התפעלות
  • תגובות כלליות [ראובן מ.] - לא ממש מתכון, אלא מקום לשיגור תגובות ובקשות כלליות
  • מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס [אבי מ.] - מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס
  • עוגת גזר [אבי מ.] - מתכון עוגת גזר מצוינת של sjarjar, עוגה קלת הכנה שניתנת לציפוי בקצפת או ציפוי גבינה.