Pesto
תפריט
ד', 29 מרץ 2017, 22:06
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפוחי עץ במעטפת בצק

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7127   

תפוחי עץ במעטפת בצק
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» קינוחים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
1/4 כוס צימוקים
1/4 כוס אגוזים קצוצים
1/4 כוס סוכר חום
1/4 כפית קינמון טחון
1/4 כפית אגוז מוסקט
8 תפוחי עץ בגודל בינוני
מעט חמאה
400 גר' בצק עלים מופשר
מעט ביצה טרופה למריחה
דרך הכנה
  1. מערבבים בקערה את הצימוקים, האגוזים הקצוצים, הסוכר החום, הקינמון ואגוז המוסקט, מניחים בצד.
  2. מקלפים את התפוחים ומסירים את הליבה והגרעינים.
  3. מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ, חותכים ל-8 ריבועים בגודל 18X18 ס"מ.
  4. מניחים תפוח במרכז כל ריבוע, ממלאים את חלל התפוח בתערובת הצימוקים, מניחים כפית חמאה על המלית ומקפלים את שולי הבצק כלפי המרכז, מחברים ומהדקים את הקצוות לאטימה מוחלטת של התפוח ומניחים על נייר אפיה בתבנית.
  5. מורחים מעט ביצה טרופה על המאפה.
  6. אופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה כ-25 דקות או עד שהבצק תופח ומזהיב.
  7. מוציאים ומצננים על רשת.
  8. מגישים עם קרם פרש או שמנת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
עדיין לא.
1
ברנדי (במטבח)
אבי שלום,

האם יש מתכון לפשטידת תפוחים?

תפוחי עץ במעטפת בצק

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 1/4 כוס צימוקים 1/4 כוס אגוזים קצוצים1/4 כוס סוכר חום1/4 כפית קינמון טחון1/4 כפית אגוז מוסקט8 תפוחי עץ בגודל בינונימעט חמאה400 גר' בצק עלים מופשרמעט ביצה טרופה למריחה ...... Directions:
מערבבים בקערה את הצימוקים, האגוזים הקצוצים, הסוכר החום, הקינמון ואגוז המוסקט, מניחים בצד. מקלפים את התפוחים ומסירים את הליבה והגרעינים. מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ, חותכים ל-8 ר...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר