Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 10:26
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רוטב לבן - בשמל

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7287   

רוטב לבן - בשמל
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» רטבים
 
מרכיבים
100 גר' חמאה או מרגרינה
3  כפות קמח
1/2 כפית מלח
1/2 1 כוסות חלב או מים
 קורט פלפל לבן
דרך הכנה
  1. להמיס את המרגרינה בסיר קטן. להוסיף את הקמח תוך כדי בחישה עד שאין גושים.
  2. להוסיף את החלב או המים תוך כדי בחישה ולהוסיף את התבלינים לבחוש על להבה נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך, אם הרוטב סמיך מידי אפשר להוסיף עוד מעט נוזלים.
  3. להכנת רוטב עשיר יותר אפשר להחליף מחצית מהחלב או המים בשמנת מתוקה.
  4. ליציקה על ירקות חמים ניתן להוסיף מעט גבינה צהובה כרובית ברוקולי אספרגוס וכו' ולציפוי מאפה מלוח.
  5. להקרמה -  מפזרים מעט גבינה צהובה מגורדת מעל.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
חמם שמנת מתוקה על להבה נמוכה בסיר קטן עד לצימצום לחצי נפח, תבל במלח ופלפל לפי הטעם, מעט פטרוזיליה קצוצה/מעט...»»
3
אני רוצה רוטב לבן לירקות מאודים :כרובית בטטה,ברוקולי וגזר,יש לך מתכון בבקשה?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
רוטב בשמל אף פעם לא יהיה לבן לבן, לבן ממש זה רק רוטב שמנת מתוקה שמצמצמים במחבת.
1
איך אפשר להפוך רוטב בשאמל ללבן לבן
רוטב לבן - בשמל By , 2006-02-10T21:02:56+02:00 רוטב לבן - בשמל Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: Tags: none Ingredients: - 100 גר' חמאה או מרגרינה3  כפות קמח1/2 כפית מלח1/2 1 כוסות חלב או מים קורט פלפל לבן... Instructions: להמיס את המרגרינה בסיר קטן. להוסיף את הקמח תוך כדי בחישה עד שאין גושים.להוסיף את החלב או המים תוך כדי בחישה ולהוסיף את התבלינים לבחוש על להבה נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך, אם הרוטב סמיך מ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר