Pesto
תפריט
ד', 19 דצמ 2018, 19:04
110410 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

איטריות ביצים ברוטב אסיאתי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9959   

איטריות ביצים ברוטב אסיאתי
4 מנות
מוקפץ
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

לרוטב:
1/4 כוס טחינה
1/4 כוס חלב קוקוס
2 כפות סוכר חום בהיר
1/4 כפית פפריקה חריפה או לפי הטעם
2 כפות חומץ אורז
2 כפות שמן
2 כפות רוטב סויה
1 שן שום כתושה
1 כפית ג'ינג'ר טרי כתוש
מיץ לימון טרי לפי הטעם
כוסברה קצוצה
מלח לפי הטעם
500 גר' איטריות פסטה ביצים דקות
1 גזר קטן קלוף
1 מלפפון בינוני קלוף
חופן נבטים
3-4 כפות בוטנים קלופים קלויים וקצוצים

דרך הכנה
  1. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב בקערה, טועמים ומוסיפים מלח ופפריקה חריפה לפי הטעם.
  2. חוצים את המלפפון ומסלקים את הגרעינים, פורסים את המלפפון והגזר לרצועות דקות באורך 3 ס"מ, מניחים בצד.
  3. מבשלים את האיטריות במים מומלחים קלות עד לדרגת אל-דנטה, מסננים מהמים ומניחים בקערה.
  4. מוסיפים את הגזר, המלפפון והנבטים, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים במהירות לציפוי.
  5. מחלקים לצלחות הגשה, מפזרים מעל כל מנה מעט בוטנים קצוצים ומגישים חם.
איטריות ביצים ברוטב אסיאתי By , 2006-02-08T14:02:01+02:00 איטריות ביצים ברוטב אסיאתי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - לרוטב:1/4 כוס טחינה1/4 כוס חלב קוקוס2 כפות סוכר חום בהיר1/4 כפית פפריקה חריפה או לפי הטעם2 כפות חומץ אורז2 כפות שמן2 כפות רוטב סויה1... Instructions: מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב בקערה, טועמים ומוסיפים מלח ופפריקה חריפה לפי הטעם.חוצים את המלפפון ומסלקים את הגרעינים, פורסים את המלפפון והגזר לרצועות דקות באורך 3 ס"מ, מניחים בצ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר