Pesto
תפריט
ה', 18 אוק 2018, 22:13
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט כרובית ועגבניות שרי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8266   

סלט כרובית ועגבניות שרי
6 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

750 גר' כרובית
150 גר' חמאה
1 בצל בינוני קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
250 גר' עגבניות שרי חצויות
1 כף פטרוזילה טריה קצוצה
1 כף כוסברה טריה קצוצה
1 כף שמיר טרי קצוץ
מלח ופלפל לפי הטעם
100 גר' אגוזי קאשיו קלויים


דרך הכנה
  1. מפרקים את הכרובית לפרחים בגודל בינוני, מחממים מים מומלחים בסיר ומבשלים רק עד להתרככות קלה, הכרובית חייבת להיות אל-דנטה, מסננים מהמים.
  2. ממיסים את החמאה במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות, מוסיפים את השום, העגבניות, הכרובית והתבלינים, מערבבים בבישול, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  3. מכסים את המחבת ומבשלים 15 דקות על להבה בינונית, מערבבים מדי פעם.
  4. מוסיפים את האגוזים ומערבבים, מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הערות
  • ניתן להחליף את החמאה בשמן זית עדין.
  • ניתן להחליף או לגוון במחצית הכמות בברוקולי.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
זה לא יהיה אותו דבר, שני ירקות שונים.
1
האם מתאים לעשות את הסלט הנ"ל עם כרוב

במקום כרובית?
סלט כרובית ועגבניות שרי By , 2006-02-06T00:02:08+02:00 סלט כרובית ועגבניות שרי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 750 גר' כרובית150 גר' חמאה1 בצל בינוני קצוץ דק4 שיני שום קצוצות250 גר' עגבניות שרי חצויות1 כף פטרוזילה טריה קצוצה 1 כף כוסברה טריה קצוצה1 כף שמיר טרי קצוץ... Instructions: מפרקים את הכרובית לפרחים בגודל בינוני, מחממים מים מומלחים בסיר ומבשלים רק עד להתרככות קלה, הכרובית חייבת להיות אל-דנטה, מסננים מהמים.ממיסים את החמאה במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל ומטגנ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר